NEWS
VALFRESCO 10/23S

Ovog tjedna u kinu

idemo-u-kino
06.06.2022. 14:23; ; Početna / Obavijesti / Ovog tjedna u kinu

četvrtak,  9.6.2022., petak 10.6.2022. i  subota,  11.6.2022. u 19.00

 ŠKOLA ČAROBNIH ŽIVOTINJA
izvorno ime: The School of Magical Animals
žanr: avantura, obiteljski
trajanje: 93 minuta
redatelj:  Gregor Schnitzler 
uloge: Rina Zoja Radmilov, Noa Zelenko, Nikola Nedić, Marko Ožbolt, Jadranka Krištof

sadržaj: Škola čarobnih životinja šarena je vesela akcijska pustolovina prema istoimenoj knjizi nagrađivane dječje autorice Margit Auer o neobičnoj školi u kojoj djeca dobivaju čarobnu životinju za prijatelja.
Priča prati novu djevojku u gradu – Idu (Emilia Maier). Ida se morala doseliti u novi grad i sada je učenica škole Winterstein. Teško joj je u novom razredu i ne uspijeva sklopiti prijateljstva, pa joj na prvi dan škole pripadne mjesto uz autsajdera Bennija (Leonard Conrads). Jednog dana njezina učiteljica upoznaje djecu s Mortimerom Morrisonom, koji putuje svijetom tražeći “čarobne životinje”. Svaka od ovih životinja je predodređena da postane srodna duša jednom od učenika. Od svih njih, pridošlica Ida i autsajder Benni prvi su u razredu koji dobiju čarobne prijatelje. Otad Benni uz sebe ima drevnu, mudru kornjaču Henriettu, a Ida ima lukavu lisicu Rabbat.
Nova učenica Ida ubrzo će postati zvijezda razreda, a kada u školi počnu nestajati razni predmeti, djeca i čarobne životinje morat će se udružiti kako bi riješili misterij školskog lopova.

četvrtak, 9.6.2022., petak,  10.6.2022. i subota,  11.6.2022. u 21.00

JURSKI SVIJET – CARSTVO
izvorno ime:  Jurassic World Dominion
žanr: epska akcijska avantura
trajanje: 146 minuta
redatelj:   Colin Trevorrow 

uloge: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Laura Dern, Jeff Goldblum, Sam Neill, DeWanda Wise

sadržaj: Ovog ljeta doživite epski završetak Jurske ere kada se dvije generacije prvi put udružuju. Chrisu Prattu i Bryceu Dallasu Howardu pridružuju se dobitnica Oscara Laura Dern, Jeff Goldblum i Sam Neill u Jurskom svijetu: Carstvo, smjeloj, pravodobnoj i novoj avanturi koja oduzima dah.

Od arhitekta i redatelja Jurskog svijeta Colina Trevorrowa, Carstvo se odvija četiri godine nakon što je Isla Nublar uništen. Dinosauri sada žive – i love – zajedno s ljudima diljem svijeta. Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvijek, hoće li ljudska bića ostati vrhunski grabežljivci na planetu koji sada dijele s najstrašnijim stvorenjima u povijesti.

Print Friendly, PDF & Email
IRONMAN S-23