NEWS
VALFRESCO sredina

Ovog tjedna u kinu

idemo-u-kino
24.10.2022. 12:28; ; Početna / Obavijesti / Ovog tjedna u kinu

četvrtak, 27., petak, 28. i subota, 29. 10. u 18.00

Moj prijatelj je vampir
izvorno ime: Little vampire / Petit vampire
režija: Joann Sfar
žanr: animirani, obiteljski
uloge: Camille Cottin, Louise Lacoste, Jean-Paul Rouve
trajanje: 85 minuta

Unatoč životu u ukletoj kući s veselom skupinom čudovišta, malome vampiru je jako dosadno… Njegov san je odlazak u školu gdje bi mogao upoznati i drugu djecu. Nažalost, roditelji mu ne dopuštaju napustiti vilu jer je za vampire vanjski svijet jako opasan. U pratnji svog pouzdanog buldoga Fantomata mali se vampir potajno iskrada u potragu za novim prijateljima. Uskoro upoznaje dječaka Michaela, ali njihovo će prijateljstvo privući pažnju zastrašujućeg Gibbusa, starog neprijatelja koji malog vampira i njegovu obitelj proganja stoljećima.

 

četvrtak, 27. i petak, 28. 10. u 20.00

Noć vještica: Kraj
izvorno ime: Halloween Ends
režija: David Gordon Green
žanr: horor
uloge: Jamie Lee Curtis, Andi Matichak, James Jude Courtney, Will Patton, Rohan Campbell
trajanje: 111 minuta

Ove Noći vještica saga o Michaelu Myersu i Laurie Strode dolazi do zastrašujućeg vrhunca u posljednjem nastavku legendarne franšize. Noć vještica: Kraj nastavak je filma Noć vještica ubija iz 2021. i posljednji film u trilogiji nastavaka koja je započela filmom iz 2018. i koji izravno slijedi prvi film iz 1978.

 

subota, 29. 10. u 20.00

Amsterdam
izvorno ime: Amsterdam
režija: David O. Russell
žanr: kriminalistički
uloge: Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington
trajanje: 134 minute

Neka ljubav, ubojstvo i zavjera počnu. Dobitnik Oscara Christian Bale, dvostruko nominirana za Oscara Margot Robbie, John David Washington i mnogi drugi glume u filmu hvaljenog scenarista Davida O. Russella. Priča prati troje prijatelja – liječnika, medicinsku sestru i odvjetnika koji su uključeni u misteriozno ubojstvo umirovljenog američkog generala. Amsterdam je fascinantna i bogato zamršena priča koja s fikcijom briljantno isprepliće povijesne činjenice jedne od najšokantnijih tajnih zavjera u povijesti SAD-a.

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna