NEWS

Ovog petka na Ribarskoj fešti u Vrsaru zabavlja vas Night Express Band

347591832_768774135251213_4812083137262468896_n
12.07.2023. 23:46; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Ovog petka na Ribarskoj fešti u Vrsaru zabavlja vas Night Express Band
U ugodnoj atmosferi vrsarske rive uz miris i okus ribljih specijaliteta Vrsar dočekuje svoje posjetitelje na tradicionalnoj ribarskoj fešti, koja će se održati na rivi ovog petka 14. srpnja 2023. s početkom u 19 sati.
 
Osim tradicionalne ponude ribljih specijaliteta, organiziran je i dječji kutak s radionicama za najmlađe posjetitelje. Feštu će otvoriti nastup limene glazbe Sveti Lovreč, a na pozornici će se izmjenjivati dobro poznati bendovi među lokalnom publikom Night Express i Alfa Time Band koji će se pobrinuti za ugodnu atmosferu i dobru zabavu.
 
Morske i istarske delicije za gurmane
 
Gourmet ponudu čini šest punktova tematski podijeljenih na bijelu ribu, plavu ribu, školjke, fritto misto te lignje, sipe i hobotnice. Na štandovima će se moći kušati polpete od plave ribe, punjene srdele, pljukanci s kaneštrelama, kapešante, pedoći, riba na žaru, burger od tune, pašteta od tune i mnoge druge delicije.
 
Neizostavno ribarsko jelo svake Ribarske fešte u Vrsaru je brodet kojeg će na ovogodišnjoj fešti pripremati Roberto Deak na štandu sa lignjama.
 
Posjetitelji mogu kušati ili kupiti neki od gurmanskih suvenira, a za to će se pobrinuti istarski OPG-ovi koji će tijekom Ribarske fešte ponuditi svoje proizvode. Tako će se na vrsarskoj rivi moći pronaći maslinovo ulje, likere, rakije, voće i povrće, prirodnu kozmetiku, lavandu, ručno izrađene drvene proizvode te štošta drugo.
 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email