NEWS
HALF MARATON S

Ovih blagdana kupujte poklone u Butigi – darujte zdravo i domaće!

403416183_1034115954515569_7224007296181700993_n
15.12.2023. 20:50; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Ovih blagdana kupujte poklone u Butigi – darujte zdravo i domaće!

Ovog Božića učinite nešto posebno za svoje najmilije, obitelj, prijatelje i poslovne partnere! Iznenadite ih jedinstvenim blagdanskim poklonima s asortimanom iz kaštelirske prodavaonice Butiga – domaćim proizvodima i suvenirima kaštelirskog kraja.

Na ovaj način ne samo da ćete onima koji vam najviše znače u životu darovati nešto fantastično, nego ćete kupovinom u Butigi podržati domaću proizvodnju, što je od iznimne važnosti. Pozivamo vas stoga da ovih blagdana kupujete hrvatsko i lokalno, pa navratite do Butige i odaberite neku od gotovih košarica s proizvodima, ili će vam u Butigi složiti poklon košaru po vašoj želji. Birajte između izvrsnih domaćih vina, maslinovih ulja, suhomesnatih proizvoda, sireva, rakija, likera, craft pića, voća, povrća i lijepih kaštelirskih suvenira – stavite u košaricu ono što najbolje odgovara osobi kojoj nosite ovaj jedinstveni poklon.

Ovakvom kupnjom, kao što smo već napomenuli, dajete neizrecivo bitnu podršku lokalnoj proizvodnji, a ujedno podržavate i održivost kojoj Općina Kaštelir-Labinci teži u svakodnevnom životu.

Čekamo vas u Butigi u Kašteliru spremnoj da vam kroz poklon pakete isporuči obilje zdravlja, najboljih, domaćih okusa i vrhunsku kvalitetu!

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email