NEWS

Ovaj vikend u kinu

idemo-u-kino
15.04.2024. 11:10; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Ovaj vikend u kinu

petak, 19. 4. i subota, 20. 4. u 19.00

PRIČA O LEPTIRU
izvorno ime: Butterfly Tale
režija: Sophie Roy
žanr: animirana avantura
trajanje: 88 minuta

Hrabar i simpatičan, ali nespretan leptir s jednim krilom po imenu Patrick krije se u prikolici mliječne trave kako bi krenuo na putovanje života. zajedno sa svojim najbo0ljim prijateljem, zabavnom gusjenicom Martyjem, i Jennifer, leptiricom koja se boji visina, patrick će postati nevjerojatan heroj. No, prije svega, mora se suočiti sa svojim strahovima, prihvatiti svoju jedinstvenost i pobijediti neprijatelje, boreći se protiv promjenjivih vremenskih prilika, ljudi i tri zle ptice željne osvete.

Ovo je priča o avanturi, samospoznaji i herojstvu ispričana s puno humora i čija je poruka da su naše razlike manje važne od emocija koje dijelimo te da se upravo u nepovoljnim situacijama pokazuje naš pravi karakter.

 

petak, 19. 4. i subota, 20. 4. u 21.00

PRISCILLA
izvorno ime: Priscilla
režija: Sofia Coppola
uloge: Caillee Spaeny, Jacob Elordi, Ari Cohen
žanr: biografski, drama, glazbeni
trajanje: 113 minuta

Tinejdžerica Priscilla Beaulieu na jednoj zabavi upozna Elvisa Presleyja, čovjeka koji je već u tom trenutku najveća moguća superzvijezda rokenrola. On u privatnim trenucima potpuno neočekivano postaje netko drugi: zaljubljen, saveznik u usamljenosti i ranjiv najbolji prijatelj. Kroz Priscilline oči, scenaristica i redateljica Sofia Coppola predstavlja nam do danas neviđenu stranu velikog američkog glazbenog mita kroz odnos Elvisa i Priscille te njihov turbulentan brak, od njemačke vojne baze do Gracelanda, njegovog imanja iz snova u ovom duboko dirljivom i zanosno detaljnom portretu o ljubavi, fantaziji i slavi.

 

nedjelja, 21. 4. u 17.00

PRAVI PRIJATELJ
Produkcija Z
dječji lutkarski mjuzikl
režija, glazba i produkcija: Ivo Lesić
lutke i scena: Luči Vidanović

Interaktivni lutkarski mjuzikl Pravi prijatelj koji sadrži čak 18 originalnih pjesama govori o pravim vrijednostima, prijateljstvu i dobrim djelima koje od malena trebamo činiti jedni drugima.

Dječak Marko želi za prijatelja neku poznatu osobu. Mudra vila odvede ga u Bajkosvijet, a Darko mu pravi društvo. Putem sretnu Pinokija, Mačka u čizmama, Petra Pana i druge likove iz bajki, Darko pomaže Marku, savjetuje ga, pazi na njega i štiti ga. Na povratku iz Bajkosvijeta Marko i Darko shvate da su jedan drugome pravi prijatelji. Kroz niz zanimljivih situacija praćenih pitkim pjesmama djeca prepoznaju vrline pravog prijatelja.

Print Friendly, PDF & Email