NEWS
Laguna Ironman 800

Ovaj tjedan u kinu …. PorečDox slijedeći tjedan !

idemo-u-kino
02.11.2021. 13:18; ; Početna / Kultura / Ovaj tjedan u kinu …. PorečDox slijedeći tjedan !

četvrtak, 4.11.2021.,  petak, 5.11.2021. i subota, 6.11.2021. u 18.00  

100% VUK – sinkronizirano
izvorno ime: 100% Wolf
redatelj: Alexs Stadermann 
žanr: animirani
uloge: Iva Jerković, Goran Navojec, Dušan Bućan, Zoran Šprajc, Dražen Bratulić, Tin Rožman

trajanje: 96 min 

sadržaj: Priča o 100% vuku fokusira se na Freddyja, nasljednika ponosne obiteljske loze vukodlaka. Uvjeren da će postati najstrašniji vukodlak ikad, Freddy ostane šokiran kada na svoj 14. rođendan njegovo prvo “ratovanje” pođe po zlu, pretvarajući ga u divlju … pudlicu.

Starješine čopora su bacile kost, a Freddy mora do sljedećeg izlaska Mjeseca dokazati da ima pravo vučje srce ili riskirati da bude zauvijek

izbačen iz čopora. Freddy mora prevladati svoju ružičastu i pahuljastu vanjštinu kako bi dokazao da je još uvijek 100% Vuk.

četvrtak, 4.11.2021.,  petak, 5.11.2021. i subota, 6.11.2021. u 20.00

VJEČNICI
izvorno ime: Eternals
redatelj: Chloé Zhao 
žanr: akcija, avantura

uloge: Angelina Jolie, Gemma Chan, Salma Hayek, Richard Madden, Kit Harington

sadržaj: Besmrtni superjunaci, od kojih svaki ima posebnu energiju i razlikuje se od ostalih članova, izlaze iz tajnosti kako bi zajedno s ljudima obranili život na Zemlji.

Radnja filma se odvija nakon filma „Osvetnici: Završnica“, kada novi zaštitnici Zemlje izlaze iz sjene i okupljaju se protiv najstarijeg neprijatelja čovječanstva, Devijanata. 

Rezervacija i kupnja ulaznica moguća je na blagajni Učilišta ili preko internetskog rezervacijskog sustava: www.rezervacije-poup.hr.

 

Porečdox

Porečdox je međunarodni festival dokumentarnog filma u okviru kojega se prikazuju dokumentarni filmovi iz regije i svijeta te se, u okviru festivala, organiziraju radionice montaže filma, gostovanja autora i redatelja i slično.

Ovogodišnji 11. po redu Porečdox odvijat će se od 8.-13.11.2021.

Cilj je festivala promocija autorske, edukativne dokumentarne forme s tematskim rasponom od društveno-ekonomske i političke do znanstvene i ekološke problematike s naglaskom na domaće i regionalne nagrađivane autore i filmove.

Porečdox uvijek je dobra prilika da se upoznaju drugi životi i svjetovi, drugačiji načini razmišljanja te da se, uz zabavu i druženje, osvijesti i razumije svijet u kojem živimo.

Print Friendly, PDF & Email