NEWS

Otvoren nagradni fotonatječaj ‘PhotoCity’ 2019 – Istria – terra magica

pc19
11.07.2019. 18:34; Učitavanja: 218; Početna / Novosti / Okolne općine / Otvoren nagradni fotonatječaj ‘PhotoCity’ 2019 – Istria – terra magica

Devetu godinu zaredom, lovrečki KAF, udruga fotografa-amatera organizira već tradicionalno nagradni foto-natječaj.
Ovogodišnja tema natječaja je ‘ Istria – terra magica ‘.

Pozivaju se svi koji se amaterski ili profesionalno bave fotografijom da se prijave, jer je i ove godine fond nagrada bogat: najbolja fotografija po odluci žirija nagradit će se sa 1.500 kuna, druga sa 500, a autorica ili autor najbolje kolekcije imat će privilegiju koristiti Galeriju ‘Placa’ u Sv.Lovreču za promociju i samostalnu izložbu . Pokrovitelj je kao i svake godine Općina Sveti Lovreč.

Prijave traju do posljednje minute u srpnju, tj. 31.7.’19. do 23:59.

Stručni će žiri potom odabrati najbolje fotografije a svečanost proglašenja planirana je za Dan Općine , na blagdan Sv.Lovre, 10.08. u 20 sati.
Uz proglašenje, predstavit će se u Galeriji i najbolje ocijenjeni fotografski radovi na natječaju, te će oni biti izloženi do kraja kolovoza.
KAF Sv.Lovreč ove je godine navršio prvih 10 godina svog rada, a u njemu trenutno aktivno djeluje gotovo stotinu entuzijasta iz svih krajeva Istre, te je svakako i najbrojnija fotografska udruga u Istri.

Pravilnik natjecanja možete pročitati ovdje:   link

Sudjelovanje – prijava na natječaj može se ostvariti na 2 načina:
– za gmail korisnike na ovom   linku
–  za ostale slanjem fotografija i osobnih podataka na e-mail [email protected] , uz navođenje potrebnih podataka, prema pravilniku  .

Sudjelovanje u natječaju potpuno je besplatno!

Print Friendly, PDF & Email