NEWS

Otvoren MangiaTorre – najslasniji street food festival kao uvertira Turističkoj fešti u Taru!

1
01.09.2022. 14:43; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Otvoren MangiaTorre – najslasniji street food festival kao uvertira Turističkoj fešti u Taru!

Jučer je u Taru otvoren MangiaTorre – najslasniji festival koji će ovih dana biti centar odlične zabave i gastronomije! Manifestacija je započela energičnim nastupom Minee koja je u ritmu devedesetih rasplesala publiku. Hitovi poput “Rano”, “Sija sunce” i “Mimo zakona” publiku su vratile u dance eru, a pokazalo se kako su plesni ritmovi savršen recept za sjajan provod.

No, osim glazbe, manifestaciju MangiaTorre začinit će i šarolik izbor gastro delicija koje se nude na tri različita punkta. Tako posjetitelji mogu kušati Srdelu i Boškarina prema recepturi Capra Istrian Street Food-a koji donosi tradicionalne istarske okuse u street food formi ili otkriti čak 79 okusa i kušati Philly Cheese tortilju koju nudi brand “79 tastes”. Fishburger i krumpiriće s umakom od češnjaka i mediteranskog bilja priprema “Mediterranean House” koji će posjetitelje osvojiti kombinacijama mediteranskih okusa.

Festival se nastavlja u znaku izvrsne hrane i odlične glazbe, a već danas na pozornicu stiže Abba Real Tribute Band koji donosi najveće uspješnice jedne od najpopularnijih grupa sedamdesetih. Petak je rezerviran za feštu uz omiljenog domaćeg izvođača – Šajetu i njegove poznate hitove koji se pjevuše već generacijama!

Nakon MangiaTorre festivala, Tar neće zaključiti sezonu, već nastavlja tradicionalnom Turističkom feštom! Slijedi vikend ispunjen glazbenim nastupima – u subotu će posjetitelje zabaviti popularna Indira ex Colonia te Laguna band, a u nedjelju nastupa Klapa Rišpet i Funbox band.

Osim koncertnim nastupima, Turistička fešta će obilovati zanimljivim programom za sve uzraste. Od utrke magaraca do boćarskog i nogometnog turnira, humanitarne akcije i sajma domaćih proizvoda. Slijedi vikend uz pregršt sadržaja pa se sa sigurnošću može reći kako će ovih dana Tar biti mjesto koje će željeti posjetiti i domaći i turisti.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email