NEWS

Otvoren 10-ti jubilarni Ljetni dječji kamp – prije deset godina ljepši Kamp nego danas ?

26.06.2006. 00:00; ; Početna / Novosti / Svakodnevnica / Otvoren 10-ti jubilarni Ljetni dječji kamp – prije deset godina ljepši Kamp nego danas ?
865IMG_2984.jpg

Danas u 9 ujutro u ime Društva Naša djeca Poreč jubilarni, deseti, Ljetni kamp otvorila je predsjednica Društva, gđa Snježana Lehman, a u ime Grada otvorenju je prisustvovala pročelnica Odjela za društvene djelatnosti, gđa Vesna Kordić, dok je gradonačelnik Štifanić bio spriječen drugim službenim obavezama.

Simbolično je podignuta i 10 godina stara zastava Kampa, a sutra bi na njezinom mjestu trebala zavijoriti nova sa naznakom jubilarne godišnjice.

Kako smo čuli od gđe Lehman, izgleda da je Ljetni kamp bolje izgledao prije deset godina nego danas. Pri tome je mislila prvenstveno na katastrofalni izgled prostorija nekadašnjeg gradskog kupališta, na stanje plaže na kojoj je izvršeno krpanje betonom isključivo na zahtjev Društva, kao i na općenitu uređenost prostora oko i u Kampu.

K tome valja dodati i kabel koji leži na podu odmah iza prostorija BK Novo naselje,  još od prvosvibanjske fešte, pa na "ekološke" lampione ugostiteljskog objekta te slične "dodatke u stilu" .

Hoće li Grad konačno, nakon punih deset godina aktivnosti Kampa, prepoznati da se ovdje odvija aktivnost NAŠE djece, da su ovo GRADSKI prostori koji vape za uređenjem, pitanja su koja svakako čekakju odgovore.

Na tom istom prostoru odvija se i Porečki Delfin, ove godine već šesti za redom, kao i prvosvibanjska fešta.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email