NEWS

Otkrijte domaće delicije kaštelirskog kraja na jedinstvenoj avanturi Gourm-E-Bike

GOURM-E-BIKE
08.07.2024. 14:21; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Otkrijte domaće delicije kaštelirskog kraja na jedinstvenoj avanturi Gourm-E-Bike

Značajan dio svog turističkog identiteta Kaštelir i Labinci temelje na lokalnoj proizvodnji i ponudama koje uključuju obilaske ondašnjih OPG-ova te degustacije njihovih delicija. Tako je nastao i novi turistički proizvod koji je startao prošlog utorka i nosi naziv Gourm-E-bike.

Riječ je, naime, o jedinstvenoj enogastro-rekreativnoj avanturi koja sudionicima daje mogućnost da kaštelirski kraj vide kroz jednu posve novu dimenziju, s obzirom da se radi o vođenoj turi na električnim biciklima tijekom koje se ide u obilazak lokalnih OPG-ova.

Gourm-E-bike ture održava se svakog utorka tijekom srpnja i kolovoza, u vremenu od 8.30 do 12.30 sati. Lokalni domaćini koji sudjeluju u ovoj fantastičnoj priči su OPG Grebac – Monte Formento, OPG Edi Brčić, Vina Radoš, prodavaonica Butiga, Vina Cosetto, OPG Oliveri, Istarska kapljica i Vina Legovina.

Svakog utorka dočekat će vas neka druga kombinacija sudionika. U ovoj premijernoj održanoj 02. srpnja posjetitelji su imali priliku posjetiti kušaonu maslinovih ulja Monte Formento, vinariju Cossetto, jedinstvenu prodavaonicu Butiga u kojoj se nude domaći, lokalni proizvodi, vinariju Radoš te OPG Edi Brčić. No o kojoj god kombinaciji bila riječ svuda će vas dočekati toplo gostoprimstvo domaćina i odlične degustacije domaćih delicija, te ćete vam svi na stol iznijeti ono najbolje što Istra ima, u predivnom, slikovitom okruženju kaštelirskog kraja.

Cijena sudjelovanja na Gourm-E-bike turi je 55 eura po osobi za one koji imaju svoj bicikl, a oni koji ga nemaju mogu iznajmiti električni bicikl za dodatnih 25 eura. Jedna tura podrazumijeva maksimalno 15 sudionika.

Važno je unaprijed rezervirati mjesto na ovom fantastičnom izletu, i to na mail [email protected] ili na broj mobitela +385 97 644 5585.

Krenite u avanturu što donosi istinski posebno iskustvo te upoznajte kaštelirsku enogastro ponudu i tradiciju na specifičan način koji će vas posve oduševiti!

 

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email