NEWS

Općina Kaštelir

17.06.2005. 00:00; ; Početna / Novosti / Općina Kaštelir
316Kaštelir.jpg

Enio Jugovac, nositelj liste IDS-a, ponovno je izabran za predsjednika Općinskog vijeća na konstituirajućoj sjednici održanoj preksinoć. Drugih prijedloga za predsjednika vijeća nije bilo, a izabran je na javnom glasanju s devet glasova za i jednim suzdržanim.

– Najvažniji projekti Općine bit će završeni, pri tome primarno mislim na završetak izgradnje infrastrukture i početak gradnje sportske dvorane. Projekt poslovne zone, koji funkcionira izvrsno, planiramo proširiti i napraviti još jedan korak u razvoju općine, rekao je Jugovac.

Sjednicu je otvorila Slobodanka Vale iz Ureda državne uprave, a nakon nje, do trenutka izglasavanja predsjednika vijeća, vođenje sjednice preuzeo je najstariji vijećnik Gverino Bergodac. Vijećnički mandat u mirovanje stavio je samo HSU-ovac Dario Kocijančić, dok je njegovo mjesto preuzeo Moreno Kocijančić. Nakon prisege, u novi saziv Općinskog vijeća ušli su IDS-ovci Rozana Petrović, Ðulijano Petrović, Gverino Bergodac, Silvio Beaković, Silvano Kocijančić, Mirela Gašparini i Enio Jugovac, HSU-ovac Moreno Kocijančić, HDZ-ovci Silvio Katarinčić i Valter Bratović te Bruno Legović s nezavisne liste.

Preuzeto iz Glasa Istre – D. Ba.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email