NEWS

Održano je Kickboxing Prvenstvo Istarske Županije

Trojan Istra 2
21.06.2021. 11:39; ; Početna / Sport i rekreacija / Održano je Kickboxing Prvenstvo Istarske Županije

U Pazinu je u Subotu,19.06.2021. godine održano Kickboxing Prvenstvo Istarske Županije za 2021. godinu. Prvenstvo je održano u disciplinama: POINT FIGHTING,LIGHT CONTACT I KICK LIGHT  i to za Mlađe Kadete,Starije Kadete,Juniore i Seniore. Domaćin natjecanja bio je KBK “MINOTAUR” PAZIN.

Na prvenstvu je sudjelovalo 75 natjecatelja i z 8 klubova članova Kickboxing Saveza Istarske Županije i to:

  • – KBK “BUJE” iz Buja
  • – KBK “TROJAN ISTRA” iz Pule
  • – KBK “PLANET SPORT” iz Pule
  • – KBK “MINOTAUR” iz Pazina
  • – KBK “KING” iz Poreča
  • – KBK “BUDOKAI” iz Labina
  • – KBK “BUDOKAI” iz Rovinja
  • – KBK “FIGHTER” iz Buzeta

Podjeljeno je ukupno 126 medalja: 50 zlatnih,56 srebrnih i 20 brončanih.
Prvenstvo je održano poštujući stroge higijensko epidemiološke mjere koje je propisao Stožer Civilne Zaštite.

Ova godina je bila vrlo teška za cjelokupni sport uopće,pa tako i za Istarske Kickboxing klubove.Epidemiološkim mjerama bilo je uvelike reducirano treniranje natjecatelje, a u jednom periodu dvorane su bile zatvorene za sve treninge.Kickboxing Savez istraske Županije sa svojim rukovodstvom je uložio maksimalne napore da barem u minimalnom obimu ishoduje dopuštenje za pripremanje natjecatelja.Unatoč svim nevoljama koje su snašle istarski Kickboxing uspijelo se organizirati Kickboxing Prvenstvo Istarske Županije za 2021. godinu.

Na prvenstvu su prikazane vrlo kvalitetne borbe u svim dobnim i težinskim kategaorijama.pokazalo se da se Istarski Kickboxing održao unatoč epidemiološkoj krizi i da su sportaši puni želje i volje za ponovnim omogućavanjem svekolikog treniranja i druženja na ovakvim manifestacijama.Treneri Kickboxing klubova zadovoljni su postignutim rezultatima i dizanjem forme svojih natjecatelja.

Na kraju prvenstva klubovi su se razišli sa željom da se i dalje nastavi tradicija Kickboxing Prvenstva Istarske Županije i  da se slijedeće godine susretnu u boljim uvjetima bez pandemije i epidemioloških mjera.

KBSIŽ

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email