NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Održana edukacija u Klubu za mlade “Kako postati poduzetnik/ca?“

97117
20.10.2022. 12:16; ; Početna / Gospodarstvo / Održana edukacija u Klubu za mlade “Kako postati poduzetnik/ca?“

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u ponedjeljak 24. listopada 2022. u Klubu za mlade (Trg Antona Grabara) s početkom u 08.00 sati održat će se edukacija namijenjena mladima, prvenstveno srednjoškolcima – „Kako postati poduzetnik/ca?“

Želite li spoznati koje vještine opisuju uspješnog poduzetnika/cu? Ili možda, kako krenuti u poduzetništvo? Vidite li se u budućnosti kao poduzetnik ili poduzetnica? Želite li spoznati imate li poduzetničke vještine?

Na navedena i mnoga druga pitanja odgovore i savjete dati će Irena Šker, sveučilišna specijalistica ekonomije s višegodišnjim iskustvom u radu s mladima i vlasnica EU22 obrta za poslovno savjetovanje, i Marijana Kordić, magistrica struke s višegodišnjim iskustvom u prijavi bespovratnih potpora za samozapošljavanje s naglaskom na pisanje poslovnih planova budućim poduzetnicima koji namjeravaju otvoriti poslovni subjekt. Ujedno je i vlasnica obrta „MK Vizual“ koji se bavi vizualnim marketingom i poslovnim savjetovanjem.

Navedena edukacija je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2022. koju već petu godinu organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča-Parenzo sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, kojima se zahvaljujemo.

Grad Poreč

Print Friendly, PDF & Email