NEWS

Održan tradicionalni proljetni foto-đir dolinom rijeke Mirne u organizaciji Kluba amaterske fotografije (KAF) iz Sv. Lovreča

438089697_982594097202548_1926323683160399969_n
28.04.2024. 20:45; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Održan tradicionalni proljetni foto-đir dolinom rijeke Mirne u organizaciji Kluba amaterske fotografije (KAF) iz Sv. Lovreča
U nedjelju, 28. travnja, održao se tradicionalni proljetni foto-đir dolinom rijeke Mirne, koji je organizirao KAF Sv. Lovreč.
Ovaj događaj okupio je oko 40 sudionika koji su s oduševljenjem istraživali različite mikro-lokacije na tom području, pronalazeći zanimljive motive za fotografiranje u bogatom biljnom i životinjskom svijetu kraja.
 
Vodič ovog izleta bio je Edi Gljuščić, stručnjak iz Instituta Ruđer Bošković, zavoda-centra za istraživanje mora u laboratoriju za ekologiju bentosa u Rovinju. Sudionici su bili oduševljeni što su imali priliku biti vođeni njegovim znanjem i iskustvom.
 
Foto-đir započeo je rano ujutro, a sudionici su bili opremljeni svojim fotoaparatima i spremni za istraživanje. Dolina rijeke Mirne pružila im je prekrasne prizore i raznolike motive za istraživanje. Divlje cvijeće, šarenilo kukaca i leptira, ptice i ostali motivi – sve je to bilo inspirativno za fotografe u skupini.
 
Sudionici su imali priliku naučiti o različitim vrstama biljaka i životinja koje obitavaju u dolini rijeke Mirne, kao i o njihovom ekološkom značaju.
 
KAF
 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email