NEWS
valfresco

Odlični rezultati porečkih ritmičarki u Zagrebu na Aura cup-u

Ana Cvitković,Lara Knapić i Petra Belević
10.04.2018. 00:22; Učitavanja: 321; Početna / Sport / Odlični rezultati porečkih ritmičarki u Zagrebu na Aura cup-u

Proteklog vikenda je u Zagrebu održan međunarodni Aura cup na kojem je sudjelovalo oko 300 gimnastičarki iz 14 zemalja (Austrije, Belgije, BiH, Ćeške, Estonije, Luxemburga, Mađarske, Njemačke, Rusije, Slovenije, Srbije, Španjolske, Ukrajine te Hrvatske).
Natjecanje se odvijalo tri dana, u petak je bio FIG turnir za juniorke i seniorke reprezentativke, u subotu se natjecao B program, a nedjelju A program, a na navečer su bili finali FIG-a.
U izrazito jakoj konkurenciji Porečanke pod vodstvom trenerica Jane Oplanić i Natalije Tvrković su osvojile odlične plasmane.

U kategoriji djevojčica 2008. godište Gresa Ramadani osvojila je 4. mjesto u vježbi bez rekvizita, te 6. mjesto u vježbi sa obručem.
U kategoriji pre-juniorki Petra Belević osvojila je 4. mjesto u vježi bez rekvizita, te 3. mjesto u vježbi sa obručem, Ana Cvitković osvojila je 14. mjesto u vježbi sa loptom, te 15. mjesto u vježbi sa obručem.
Najuspješnija je bila seniorka Lara Knapić koja je osvojila tri zlata u vježbama sa obručem i loptom, te u ukupnom poretku.
U ulozi hostesa na turniru su sudjelovale i bivše porečke gimnastičarke Ana Vukoja i Anja Ostojić.
Reprezentativka Laura Božić plasirala se u finale sa vježbom sa čunjevima, te u konačnici zauzela 4. mjesto.

Već u srijedu Laura sa reprezentacijom putuje u Pesaro na Svjetski kup u ritmičkoj gimnastici.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
LaPentola S