NEWS
valfresco

Odlični rezultati porečkih ritmičarki na turniru u Ljubljani

IMG_4170
19.11.2019. 09:49; Učitavanja: 348; Početna / Sport / Odlični rezultati porečkih ritmičarki na turniru u Ljubljani

Proteklog vikenda je u Ljubljani održani MINI MIMI TOURNAMENT 2019 u ritmičkoj gimnastici na kojem se natjecalo oko 200 djevojčica iz pet europskih država: Italije, Njemačke, Rusije, Slovenije i Hrvatske.

Pod vodstvom trenerice Natalije Tvrtković i sutkinje Jane Oplanić  porečki klub je predstavljalo 13 natjecateljica koje su ostvarile odlične rezultate.
U 2011. godištu Rita Gulić je osvojila 1. mjesto u vježbi sa obruče, Umma Ramadani 5. mjesto, te Olja Trbović 7. mjesto u vježbama bez rekvizita.
U 2010. godištu Mia Tubaković je osvojila 1. mjesto u vjžbi sa obruče, te 2. mjesto u vježbi bez rekvizita,Marie Lou Čugalj je osvojila 2.mjesto u vježbi sa loptom, a Kiara Beaković 3. mjesto u vježbi sa obručem.
U 2009. godištu  Ava Asia Kanceljak je osvojila 2. mjesto, Lara Cramer 3. mjesto, Tena Čorić 4. mjesto, Lea Jugovac 5. mjesto, te Laura Čendak 6. mjesto sve u vježbama sa obručem.
U 2008. godištu Emili Radojković je osvojila 5. mjesto u vježbi sa obručem, a najstarija Gresa Ramadani osvojila je 1. mjesto u vježbi sa loptom, te 2. mjesto u vježbi sa obručem.

Nakon završenog natjecanja roditelji su djevojčice za nagradu odveli u Woop! trampolin part gdje su zajedno proslavili uspješne rezultate.

 

KRSG POREČ

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email