Odličan završetak Sport Festa

IMG_4157
18.10.2020. 12:47; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Odličan završetak Sport Festa

Četvrto izdanje vodećeg sportskog sajma i konferencije danas je službeno završeno. Nakon prva dva dana u kojima je glavna vijest bila konferencija s vrhunskim predavačima poput Zlatka Mateše, Ratka Rudića, Stojka Vrankovića, Sare Kolak, Marija Možnika, Bože Sušeca i mnogih drugih, pozornost posjetitelja privkle su i razne sportske aktivnosti.

Posebno je bilo što je velik dio sportova bio interaktivan pa su svi zainteresirani mogli sudjelovati u njima. Kao i prethodnih godina, najviše sudionika okupilo se oko Run Fest utrke, a ove godine bilo je i najviše flying disc igrača do sad.

Ovogodišnji slogan #vjernisportu možda su i najbolje potvrdili izlagači koji su se također odazvali u značajnom broju, a među kojima su bili Hrvatski olimpijski odbor, Hrvatski rukometni savez, Hrvatski motociklistički savez, Hrvatski robotičarski savez, Boksački klub Gladijator, FitnessOF, Biciklistički klub Poreč, Zagrebački skijaški savez, Maxmar, Pile i Vile Bicikli (Husqvarna), Cobra Box e-bicikli, Medisport, Legos, paleo farma Remedy, Surf shop Istra, Fly club i Klub za obaranje Ruke Spartanci koji su ujedno dobili priznanje za izlagača godine, a organizatori im se svima posebno zahvaljuju na višegodišnjoj suradnji.

Također, organizatori se nakon ovog specifičnog izdanja vesele sljedećoj godini i jubilarnom petom izdanju za koje su već počele pripreme kako bi program i sadržaj bili na još višoj razini. 

S. F. 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email