NEWS

Brojne medalje za ritmičarke KREG Galatea u Osijeku

image6 (2)
18.10.2020. 23:29; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Brojne medalje za ritmičarke KREG Galatea u Osijeku

Proteklog vikenda članice KREG Galatea bile su aktivne na natjecanjima u Osijeku. U subotu  je na 13. prijateljskom turniru Rondo CUP sudjelovalo je  osam Hrvatskih klubova i to Aura, Leda i Maksimir iz Zagreba, domaćin Rondo, Šibenik, Gazela iz Pule, Poreč, te, Galatea Funtane – Vrsara.

U kategoriji B Light 2011. godište prvo mjesto osvojila je Aida Karabegović s vježbom bez rekvizita, Viktorija Rakovac treće mjesto u kategoriji A 2011. godišta u vježbi s obručem.

Iana Benčić u 2009. godištu u A programu osvojila je drugo mjesto u vježbi s obručem i treće mjesto s loptom. Juniorka Sofija Čehić natjecala se u B programu i osvojila drugo mjesto u vježbi s čunjevima, a juniorka 2007. godišta Pia Kovačić A kategorije drugo mjesto s vijačom.

U nedjelju Pia Kovačić drugi je put nastupala u CRO GYM lizi,  natjecanju rezerviranom samo za najbolje gimnastičarke Hrvatske. U proteklih dva tjedna dobro je napredovala što pokazuju i ocijene koje su u nekim vježbama dosegnule od bod, odnosno dva više ocijene.

ARK

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email