NEWS

Odličan vikend za Stolnotenski klub Jadran

IMG_5154
23.04.2023. 23:00; ; Početna / Sport i rekreacija / Odličan vikend za Stolnotenski klub Jadran

Prošli tjedan u STK Jadranu je bio dosta gust.
Ženska ekipa je dočekala STK Jadranovo i STK Crikvenicu, muška ekipa je dočekala „Piture“ iz STK Libertas Marinkolor, Dubrovnik dok su u nedjelju Raul Vojinović i Sara Lozančić otišli u Opatiju na kvalifikacije za prvenstvo države.

Za žensku ekipu su nastupile: Ana Lukez, Leona Šantek i Mateja Arlović.
STK Jadranovo je bilo brzo svladano s rezultatom 4:0 dok je Crikvenica uzela jedan meč te je ukupni rezultat završio 4:1.

Muška ekipa je dobila veći od strane Pitura te se je pobjednik odlučivao u sedmom meču. Gostujuća ekipa je povela s rezultatom 2:0 te je sve vodilo prema tome da će STK Jadran doživjeti teški poraz kod kuće. No zatim je Španić orkestrirao povratak prvo pobjedom u pojedinačnom te i u paru s Jardasom. Nakon toga Jardas povećava za 3:2 i Španić ima meč za donijeti pobjedu. Španić se je u meču vratio s rezultata 0:2 na 2:2 i imao dvije meč lopte no nažalost nije uspio nijednu donijeti u svoju korist. Nakon toga je nastupio Antolović te je na sreću donio pozitivan rezultat za STK Jadran pa su dečki upisali novu pobjedu u ligi.

Ženska i muška ekipa sljedeći tjedan igra svoje finalne mečeve za ovu sezonu gdje žene odlaze u Bašku Vodu dok muški odlaze u Zabok. Cure trenutno drže peto mjesto na ljestvici što je odličan rezultat. Kako bi zadržale peto mjesto moraju se sljedeći tjedan iskazati protiv Baške Vode koje su im glavni konkurent za tu poziciju. Dečki drže šesto mjesto jedno kolo prije kraja. U slučaju da ostvare pobjedu u Zaboku te i Srdoče dođu do pobjede protiv Zaboka, muška ekipa bi mogla sezonu završiti na petom mjestu što bi bio odličan rezultat za prvo godinu sudjelovanja u ligi.

Raul i Sara su u Opatiji ostavili vrlo dobar dojam. Sara je nažalost završila s natjecanjem već u skupini dok je Raul završio drugi sveukupno te time ostvario plasman na državno prvenstvo Hrvatske u kadetima. Raulu čestitamo i nadamo se da će stisnuti jako s treninzima kako bi ostvario dobar rezultat na državnom.

STK

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email