NEWS

Besplatna interaktivna radionica za poduzetnike – „Kreiranje sadržaja i komunikacija na društvenim mrežama“

© Ivor Mažar
24.04.2023. 08:38; ; Početna / Gospodarstvo / Besplatna interaktivna radionica za poduzetnike – „Kreiranje sadržaja i komunikacija na društvenim mrežama“

U Poduzetničkom inkubatoru Poreč u Žbandaju u srijedu 26.04. u vremenu od 12,00 – 15,00 sati održat će se besplatna interaktivna radionica za poduzetnike „Kreiranje sadržaja i komunikacija na društvenim mrežama“. Radionicu će voditi Marija Mažar, vlasnica Alura obrt za PR, marketing i evente, predavačica na Visokoj poslovnoj školi PAR – Internetsko brendiranje i marketing. Osim toga Marija ima višegodišnje iskustvo na uspješnim projektima u domeni marketinga kao što su: inpiraONA Talk Show s Marijom Mažar, Stilueta, THORAX itd

Prijavite se za sudjelovanje u radionici i otkrijte kako kreirati sadržaj koji privlači pažnju i kako komunicirati poštujući načela različitosti društvenih mreža.
Broj sudionika je ograničen i stoga je obvezna prijava na e-mail adresu [email protected] najkasnije do utorka 25.04. do 12 sati.
Ovo je samo jedna u ciklusu radionica za poduzetnike koje Poduzetnički inkubator Poreč organizira u travnju, svibnju i lipnju ove godine. Više detalja dostupno je na facebook stranici Poduzetničkog inkubatora Poreč.
Radionice su 100% financirane iz Javnog poziva za podnošenje prijava za sudjelovanje u postupku testiranja standardiziranih usluga za poduzetnike i certificiranja postupka pružanja standardiziranih usluga u okviru projekta “razvoj mreže PPI” putem HAMAG BICRO-a – FAZA 2?.

Grad Poreč

Print Friendly, PDF & Email