NEWS
HALF MARATON S

Odbojkašice Poreča u Ligi za opstanak – u nedjelju utakimca protiv Splita !

08.02.2020. 10:01; ; Početna / Sport i rekreacija / Odbojkašice Poreča u Ligi za opstanak – u nedjelju utakimca protiv Splita !
Naj2409-15383
Nakon tri poraza u nizu za odbojkašice Poreča slijedi buran nastavak prvenstva. Ove nedjelje započinje drugi dio prvenstva u kojem naše djevojke nastavljaju natjecanje u „ligi za opstanak“.
U goste dolazi ekipa OK Split-a, što budi nadu da se može prekinuti niz od tri uzastopna poraza od kojih su dva bila od direktnih protivnica u borbi za opstanak (OK Olimpik i ŽOK Osijek), čime je izgubljena mogućnost „ležernog“ ulaska u završnicu prvenstva.
 
Trenutno stanje na tablici daje veliku prednost ekipama ŽOK Osijek i OK Brda koje su osvojile  11 bodova (ŽOK Osijek), odnosno 7 bodova (OK Brda) više, dok su ekipe OK Split 2 boda i OK Olimpika 1 bod iza Porečanki. Naše cure prve dvije utakmice igraju sa prvim pratiocima ekipama Splita u Poreču i Olimpika u Zagrebu u slučaju pobjeda riješile bi se dileme oko opstanka u Superligi.
 
Nedjeljna utakmica bit će pravi test mogućnosti naših cura, nema više Bedart i Morgan američkih igračica koje su donosile prevagu.
Ekipa se pojačala povratkom Marine Ćorić, Nike Levak, a možda slijedi i povratak Rudy Renko Ilić nakon tri mjeseca pauze zbog ozlijede, nažalost zbog lakše ozlijede nedostaje Mateja Vekić, to je samo veći motiv za bolju igru i angažman mladih igračica u prvom redu Pauletić, Scorie, Momić, Banko da bi se izborile potrebne pobjede u predstojećim utakmicama. Važnost utakmice je velika, pobjeda je nužna i jednoj i drugoj ekipi, nadamo se da će pobjeda ostati u Velom Joži.
 
Nedjelja, 18 sati, Veli Jože…Odbojkašice vas zovu da ih dođete podržati i navijanjem pomoći ka putu do važnih bodova.
Print Friendly, PDF & Email