NEWS

Od petka do nedjelje u Vrsaru će se održati 8. Galatea cup, međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici

image0
11.04.2024. 12:43; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Od petka do nedjelje u Vrsaru će se održati 8. Galatea cup, međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici

Ovog vikenda, točnije od petka 12. travnja pa sve do nedjelje do 14. travnja, u sportskoj dvorani Saline u Vrsaru održat će se 8. Galatea cup, međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici.

Na turniru će sudjelovati više od 30 klubova iz 10 zemalja: Austrije, Češke, Njemačke, Italije, Slovenije, Australije, Slovačke, Crne Gore, Čilea i Hrvatske.

Dolazak na turnir potvrdilo je više od 500 gimnastičarki koje će se natjecati u individualnim i grupnim vježbama. U individualnom programu natjecati će se više od 250 gimnastičarki svih uzrasta. U grupnom dijelu natjecanja nastupiti će više od 80 grupa.

8. Galatea cup počinje u petak 12. travnja u 15 sati. Natjecanje će otvoriti gimnastičarke Mini A kategorije.

Na Galatea cupu imati ćete priliku vidjeti vrhunske plesne izvedbe gimnastičarki koje su članice talijanske reprezentacije Tare Dragaš i Maffeis Sofie, članice hrvatske juniorske reprezentacije Iane Benčić i Vite Franov te Viktorije Rakovac koja je članica kadetskog nacionalnog tima Hrvatske.

Svečano otvorenje 8. Galatea cupa planirano je u subotu u 14:30 sati.

Tijekom cijelog dana moći ćete uživati u svoj ljepoti i raskoši ovog sporta.
Subota je rezervirana za individualne nastupe gimnastčarki. 
U nedjelju prijepodne nastaviti će se natjecanje u individualnom programu.
Nakon završetka individualnog programa i podjele zadnjih nagrada za individualni dio natjecanja, oko 14:30 sati, započeti će natjecanje u grupnim vježbama koje će trajati sve do 19 sati.

Ulaz za sve dane natjecanja je besplatan te vas pozivamo da se odazovete u što većem broju i bodrite sve gimnastičarke.

 

Print Friendly, PDF & Email