NEWS

Obnovljeni kamp u Funtani više neće biti naturistički

naturist-camping-istra-beach-02-light
17.08.2018. 10:18; Učitavanja: 1.286; Početna / Gospodarstvo / Obnovljeni kamp u Funtani više neće biti naturistički

Najveća hrvatska turistička kompanija Valamar Riviera iduće godine planira ukupne investicije od 616,5 milijuna kuna, a jedna od većih bit će u kamp Istra Sunny u Funtani, koji bi pod nazivom Istra Premium Camping Resort trebao  biti otvoren iduće sezone, najavljeno je iz Valamara.

U toj kompaniji napominju kako je Nadzorni odbor dao prethodnu Suglasnost za ulaganja i projekte vrijedne ukupno 616,5 rnilijuna kuna u 2019., kao i da s novim investicijama kreću ove jeseni, odnosno da će uskoro krenuti druga faza investicije u kamp Istra Sunny Camping koji sada ima dvije zvjezdice.

Nakon investicije pod novim nazivom taj će kamp nuditi raznovrsne sadržaje, među kojima Aquapark s 1000 četvornih metara vodene površine, kino dvoranu, pozornicu, dječje klubove i igraonice, glamping šatore i luksuzne mobilne kućice s privatnim bazenima te druge novosti.

Ne iznoseći koliko se točno od ukupnih investicija za 2019. odnosi na taj kamp, niti koliko je iznosila prva faza te investicije, iz Valamara kažu da su među prvima na Mediteranu počeli razvijati premium kampiranje pa su i prvi u Hrvatskoj uredili i kamp s pet zvjezdica, istodobno podižući razinu usluge i u drugim svojim kampoviina.

“Repozicioniranje proizvoda prema ponudi više dodane vrijednosti u segmentu kampinga dio je strategije razvoja i investicija u Valamaru. Istra Premium Camping Resort nakon investicije bit će ljetovalište najviše razine, koje će otvoriti dvjestotinjak novih radnih mjesta i zasigurno biti jedan od najboljih kampova u Europi, istaknuo je direktor operacija za kampove i direktor regije u Valamar Rivieri Bruno Radoš.

Iz Valarnara još  poručuju da će Istra Sunny Camping biti otvoren do 30. rujna i do tada će biti naturistički, dok će nakon investicije i s otvaranjem iduće godine biti u potpunosti “tekstilni”.

(Hina)

Print Friendly, PDF & Email