NEWS
LUTRIJA T

Objavljeno IZVJEŠĆE GRAĐANIMA za razdoblje 2017.-2021.

H (2)
29.03.2021. 20:27; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Objavljeno IZVJEŠĆE GRAĐANIMA za razdoblje 2017.-2021.

Na službenim stranicama Grada Poreča-Parenzo, sukladno zakonskim obvezama, objavljena je brošura „IZVJEŠĆE GRAĐANIMA“, kao osvrt na mandatno razdoblje 2017.-2021. godine. Naime, osim što gradonačelnik svakih šest mjeseci Gradskom vijeću prilaže Izvještaj o radu gradonačelnika, mandatno „IZVJEŠĆE GRAĐANIMA“ fokusirano na pretežno na kapitalne projekte koji su realizirani u četverogodišnjem razdoblju.

Kako u uvodnim riječima napominje gradonačelnik Poreča Loris Peršurić, kroz ovu brošuru želi se osvrnuti na protekle četiri godine u našem gradu i „… na sve ono što smo skupa realizirali u tom razdoblju. Radilo se puno, sigurnim smo se koracima razvijali. Bilo je tu generacijskih projekata, ali i onih financijski manje izdašnih, a opet jednako važnih.

Kada pogledam posljednje četiri godine, ponosan sam na sve postignuto ali i svjestan odgovornosti i posla koji je još uvijek pred nama.  Hvala vam što ste mi bili stalna podrška na ovome putu, a sada nastavljamo dalje za još bolji Poreč!“

Osim kapitalnih projekata, brošura donosi i socijalne programe koje Grad kontinuirano provodi, kao i broj realiziranih komunalnih investicija i projekata.

IZVJEŠĆE GRAĐANIMA

Grad Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email