Objavljen natječaj za zakup poslovnih prostora Grada Poreča-Parenzo

Poreč navečer
foto: Radio centar
13.01.2020. 08:54; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Objavljen natječaj za zakup poslovnih prostora Grada Poreča-Parenzo

Gradska uprava Grada Poreča na službenim je web-stranicama objavila natječaj za zakup poslovnih prostora u vlasništvu Grada. Natječaj je otvoren do 22. siječnja 2020. a predmet natječaja su poslovni prostori na adresama Decumanus 14, Pietra Kandlera 1, Mate Balote 12 i Svetog Maura 12. Rok zakupa je pet godina.

Poslovni prostor na adresi Decumanus 14 namijenjen je isključivo za trgovinu na veliko, trgovinu na malo i slično, te za proizvodnju i prodaju unikatnih istarskih proizvoda i suvenira. Početna zakupnina za poslovni prostor u Decumanovoj iznosi 1.345 kuna, dok mjesečna zakupnina ovog prostora od oko 15 četvornih metara iznosi 181 euro.

Prostor u Kandlerovoj također je namijenjen trgovini na veliko, trgovini na malo i slično, ali i za prodaju prirodnih biljnih proizvoda i preparata. Radi se o prostoru od tridesetak četvornih metara, a njegova je mjesečna zakupnina 298 eura. Početna natječajna zakupnina iznosi 2.241 kuna.

Poslovni prostor na adresi Mate Balote 12 namijenjen je posredničkim uslugama, biroima, trgovačkim društvima za obavljanje poslovnih usluga, turističkim agencijama, reklamnim biroima, velesajamskim uslugama, bankama, poštanskim i telekomunikacijskim uslugama, odvjetnicima, sjedištima trgovačkih društava, špedicijama, zanatstvu i industriji, ali i grupi djelatnosti u koju spadaju urar, tapetar, stolar, krojač, postolar, vulkanizer, prerada voća, štamparija, štampanje tekstila, izrada suvenira, staklar, kemijske čistionice, frizeri, kozmetičari, pedikeri, fotografi, prijepisi, umnožavanje i slično.
Za navedeni prostor početna natječajna zakupnina iznosi 1.141 kuna za prvu grupu djelatnosti, te 1.001 kuna za drugu grupu djelatnosti. Prostire se na 31 četvorni metar, a mjesečna zakupnina iznosi 152 eura za prve djelatnosti te 133 eura druge.
Za sve dosad navedene grupe djelatnosti namijenjen je poslovni prostor na adresi Sv. Maura 12. Za ovaj je prostor početna natječajna zakupnina 1.308, 1.095 ili pak 899 kuna, ovisno o grupi djelatnosti. Radi se o prostoru od oko 21 četvornih metara, a njegova mjesečna zakupnina, također ovisno o grupi djelatnosti, iznosi 174, 146 ili 119 eura.

Natječaj za zakup poslovnih prostora

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email