NEWS
valfresco

Kreće “turbo tjedan” za porečke odbojkašice

Naj2406-15322
13.01.2020. 09:21; Učitavanja: 259; Početna / Sport / Kreće “turbo tjedan” za porečke odbojkašice

Kratka zimska pauza odbojkašica Poreča završila je ove subote gostovanjem djevojčica OK Poreč u Vrsaru na turniru 7. kola Županijske lige.
Nažalost protivnice su ovoga puta bile prejake, te su mlade Porečanke unatoč velikoj borbenosti i želji da prikažu dobru igru ubilježile dva poraza, protiv ekipa OK Veli Vrh 0:3 (13; 8; 2) i OK Vodnjan 0:3 (10; 6; 10).
Priliku za bolje rezultate i pobjede imaju već ovoga tjedna na gostovanjima u Pazinu u četvrtak, te u nedjelju u Bujama.

Ekipa je nastupila u sastavu : Chiara Stojaković, Nina Vošten, Ani Radošić, Nikolina Vuić, Ema Vasiljević, Anamarija Martinčević, Ana Chiara Mikac, Dora Cvitković, Eva Barbara Janko.

Predstojeći tjedan bi mogli nazvati i turbo tjednom odbojkašica Poreča osim djevojčica i za prvu ekipu  predstoje nastavak takmičenja u Superligi sa dva gostovanja u srijedu 15.01.u Zagrebu kod ekipe OK Olimpik, koja se nalazi trenutno na posljednjem mjestu Superlige, što će biti prvi test mogućnosti i snage Porečanki u novoj  godini, a u subotu 18.01. slijedi gostovanje kod OK Marina Kaštela, da bi već u nedjelju 19.01. slijedio Međužupanijski turnir juniorki (gotovo sve članice prve ekipe) u Rijeci što je i izlučni turnir za nastup na Državnom prvenstvu.
I za kraj, mlađe kadetkinje u subotu očekuju utakmice 7. kola županijske lige u dvorani Velog Jože.

Nadamo se da će naše cure uspješno prebroditi ovaj naporan tjedan, te da će nas tijekom tjedna kao i u nedjelju obradovati dobrim igrama i rezultatima.

OK Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
LaPentola S