NEWS
valfresco

Novo radno vrijeme knjižničnog stacionara u Novoj Vasi

1
17.06.2019. 11:47; Učitavanja: 69; Početna / Novosti / Iz mjesnih odbora / Novo radno vrijeme knjižničnog stacionara u Novoj Vasi

Gradska knjižnica Poreč obavještava žitelje Nove Vasi i okolnih naselja, zaljubljenike u čitanje, da knjižnični stacionar Nova Vas, od utorka 18. lipnja 2019. godine, započinje s radom u novom prostoru, na drugom katu u zgradi Mjesnog odbora, iznad pošte.

Novi prostor stacionara idealno je mjesto za obavljanje knjižnične djelatnosti kojom se širi čitateljska mreža do svih zainteresiranih korisnika koji nisu u prilici koristiti usluge u matičnom odjelu porečke knjižnice. Na raspolaganju je više od 700 naslova, od romana do građe stručnog sadržaja, a fond je obogaćen i brojnim novim naslovima za djecu različite dobi, kao i društvenim i edukativnim igrama.

Stacionar će biti otvoren utorkom od 17 do 19 sati, a korisnike će opsluživati naša vrijedna volonterka Vera Valentić Naumov. Korištenje knjižničnog stacionara je besplatno!  

Gradska knjižnica Poreč od srca zahvaljuje Mjesnom odboru Nova Vas na suradnji i pomoći u realizaciji ovoga važnoga koraka, kojim ćemo zasigurno zadovoljiti potrebe žitelja, istovremeno stvarajući kutak za razmjenu ideja, za kreativno stvaranje, susrete i druženja.

Molimo mještane da sugestije, prijedloge i ponude za moguće aktivnosti šalju na kontakt: [email protected]

 

Dobrodošli!

Gradska knjižnica Poreč

Print Friendly, PDF & Email
LaPentola S