NEWS

Novi promotivni video Turističke zajednice Općine Vižinada

2021-09-20_10h09_45
20.09.2021. 10:11; ; Početna / Gospodarstvo / Novi promotivni video Turističke zajednice Općine Vižinada

Već neko vrijeme intenzivno se radi ne samo na razvoju Vižinade kao općine za život po mjeri čovjeka, već je Turistička zajednica Vižinada aktivna i u promociji ovog slikovitog istarskog mjesta kao turističke destinacije koja plijeni ljepotom, povijesnim znamenitostima, ali i bogatstvom sadržaja.

Stoga je snimljen promotivni video, kao impresivni trominutni sažetak svega što Vižinada nudi – od prirodnih ljepota, kvalitenog smještaja, sporta i rekreacije do kulturnih vrijednosti, tradicionalnih manifestacija i fantastične gastro i eno ponude. U videu se mogu vidjeti vizure specifične samo za Vižinadu, poznatu kao mjesto s jednim od najljepših pogleda u Istri, a snimke vode i preko Parenzane, kroz nepregledne vinograde i maslinike te kadrove manifestacije Slatka Istra koja već godinama spaja tradiciju i sadašnjost. Promotivni video podsjetit će i na baletnu legendu Carlotu Grissi, rođenu u Vižinadi, i ujedno pozvati na posjet kući Maraston koja u interaktivnim sadržajima skriva brojne povijesne priče.

Glavna poruka promo videa, ali i turističke ponude Vižinade općenito, glasi: „Dođite, osjetite, doživite mjesto koje nikada nećete zaboraviti i uvijek ćete se u njega vraćati.”

 

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u snimanju ovog videa, jer rezultat je iznimno kvalitetan i zanimljiv te prikazuje Vižinadu, skriveni dragulj Istre, u punom sjaju svega što nudi svojim posjetiteljima.

  • Naručitelj: TZ Vižinada
  • Autor videa: MAC studio videoprodukcija i snimanje iz zraka iz Višnjana
  • Copywriting videa: TZ Vižinada & agencija Premium Image
  • Tekst čita: Elvis Morina

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email