NEWS

Nova poslovnica Hrvatske poštanske banke u Poreču

18.07.2006. 00:00; ; Početna / Gospodarstvo / Nova poslovnica Hrvatske poštanske banke u Poreču
606IMG_3203.jpg

Novu poslovnicu u Poreču, smještenu u prostorijama Hrvatske pošte, otvorio je Josip Protega, predsjednik Uprave HPB-a, a tim su se povodom prisutnim gostima obratili i Edi Štifanić, gradonačelnik Poreča te Daniel Ferić, izvršni direktor Središta pošta Pazin.

 

Tom je prigodom na trgu ispred nove poslovnice održan i Mini maraton – kratka biciklistička utrka u kojoj je sudjelovalo dvadesetak malih Porečana u dobi od dvije do šest godina, koje je za iskazane vještine vožnje između zapreka HPB nagradio prigodnim darovima. Utrka malih maratonaca je svojevrsna mini verzija one prave – Istra Terra Magic Bikea, međunarodne bicikilističke utrke koja se po drugi put održala krajem travnja ove godine u Poreču pod sponzorstvom Hrvatske poštanske banke.


U novootvorenoj poslovnici Hrvatska poštanska banka će građanima i gospodarstvenicima Poreča i Istre ponuditi cjeloviti asortiman svojih proizvoda i usluga, kao i savjetodavne usluge svojih financijskih stručnjaka. Suvremeno opremljena poslovnica banke nalazi se na Trgu slobode 14, prostire se na preko 100 metara kvadratnih i zapošljava 8 djelatnika. Građanima, malim poduzetnicima i pravnim osobama na usluzi će biti 2 šaltera za financijske transakcije, usluga osobnog bankara te dva posebna ureda za individualan rad s klijentima. Poslovnica će biti otvorena radnim danom od 7.30 do 19 sati te subotom od 7.30 do 12 sati. U prostorima poslovnice građanima je na raspolaganju i bankomat HPB-a

hpb.hr

Galerija slika uz članak

Više link: http://www.hpb.hr
Print Friendly, PDF & Email