NEWS
valfresco

Nova ponuda za prodaju terena starog nogometnog igrališta Jadrana glasi na 30,1 milijun Kuna

GO03457703
foto: Glas Istre
11.08.2018. 18:15; Učitavanja: 689; Početna / Politika / Nova ponuda za prodaju terena starog nogometnog igrališta Jadrana glasi na 30,1 milijun Kuna

(T. K. Glas Istre) Na natječaj za prodaju starog nogometnog igrališta Jadran na top poziciji u centru Poreča stigla je samo jedna ponuda i to za čak 30,1 milijuna kuna, za što će konačnu potvrdu morati dati vijećnici na sjednici Gradskog vijeća koja će se održati idućeg tjedna.

Ponudu je dala tvrtka J. M. za građevinarstvo, ugostiteljstvo i promet nekretninama iz Medulina, koja se i lani javila na natječaj, kada se zbog Starog Jadrana početkom prosinca poprilično podigla prašina, što je na kraju rezultiralo ostavkom ondašnjeg predsjednika Gradskog vijeća.

Cijena narasla za pet milijuna kuna

Budući da je lanjski natječaj poništen nakon burnih događanja i polemika, ovaj novi raspisan je 11. lipnja, a rok za dostavu ponuda bio je 11. srpnja. Radi se o parceli na k.č.br. 626/1 k.o. Poreč, površine 7.817 četvornih metara, na kojoj je trenutno pomoćno nogometno igralište, smješteno nedaleko mora, tik uz autobusni kolodvor.

(T. K. Glas Istre)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU

Print Friendly, PDF & Email