NEWS
HALF MARATON S

Nova oprema za dječja i polivalentna igrališta u mjesnim odborima Žbandaj, Varvari, Nova Vas i Červar Porat

1 (98)
02.03.2020. 18:01; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Nova oprema za dječja i polivalentna igrališta u mjesnim odborima Žbandaj, Varvari, Nova Vas i Červar Porat

Grad Poreč – Parenzo nastavlja s komunalnim opremanjem po mjesnim odborima, u sklopu kojih su nedavno postavljenje nove parkovne klupe, te obnovljen dio sportske opreme na polivalentnim i dječjim igralištima kojih na ovom području ima preko stotinu.

Tako su novu opremu dobila polivalentna igrališta, na Stanciji Portun izvršena je ugradnja košarkaške konstrukcije sa svim elementima na košarkaškom igralištu.
Također, u naseljima Kukci, Varvari i Montižana, nabavljene su nove mreže za rukometne golove, zaštitne mreže iza golova, te nove mreže za koševe na polivalentnim igralištima na kojima su iste već dotrajale ili pokidane.

Nove četiri klupe postavljene su na Gradskom kupalištu, uz novouređeno dječje igralište, a isto toliko klupa postavljeno je i u naselju Červar – Porat. Dvije nove klupe postavljene su uz dječje igralište u naselju Žbandaj, a novima su zamijenjene i dvije dotrajale klupe uz dječje igralište u naselju Ladrovići.

Uređenja i dodatna opremanja dječjih i polivalentnih igrališta na području Poreča i okolice nastavit će se i dalje, u suradnji s mjesnim odborima i prema potrebama građana, kako bi svoj djeci i mladima bila omogućena sigurna i bezbrižna igra.

Grad Poreč, V.V.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email