NEWS

Nezaboravan koncert klape Rišpet na Trgu slobode u Poreču

025 mpp
05.07.2024. 11:05; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Nezaboravan koncert klape Rišpet na Trgu slobode u Poreču

U četvrtak navečer, 4. srpnja 2024., Trg slobode u Poreču bio je ispunjen zvucima dalmatinske glazbe i oduševljenom publikom koja je došla uživati u koncertu jedne od najpoznatijih hrvatskih klapa – Rišpet. Popularna klapa još je jednom dokazala svoju izvrsnost, pružajući nezaboravan glazbeni doživljaj svima.

Večer je započela uz lagani povjetarac i zalazak sunca, a atmosfera je ubrzo postala magična kad su se na pozornici pojavili članovi klape Rišpet. Svojim prepoznatljivim zvukom i emotivnim izvedbama hitova kao što su “Prsti zapleteni” i “Šta mi ljube oćeš kazat” uspjeli su dirnuti srca publike, koja je dva sata pjevala u glas s njima.

Organizator koncerta je Turistička zajednica Grada Poreča, koja i ove godine nastavlja s organizacijom popularnih klapskih večeri u srcu starogradske jezgre. Slijedeća na rasporedu je zakazana u četvrtak, 18. srpnja kada u Poreč stiže klapa Cambi.

Članovi Klape Rišpet zahvalili su publici na toplom prijemu i obećali ponovno posjetiti Poreč u bliskoj budućnosti. “Ovdje smo se osjećali kao kod kuće. Publika je bila nevjerojatna i sretni smo što smo mogli podijeliti ovu večer s njima,” izjavio je frontmen klape.

“Ovaj koncert je pokazao koliko su ovakvi događaji dobro prihvaćeni od domaće i strane publike i koliko glazba može povezati ljude. Zahvaljujemo klapi Rišpet na divnoj večeri i svim posjetiteljima koji su došli uživati u ovoj posebnoj večeri u Poreču, koji nastavlja biti središte kulture i zabave. Radujemo se budućim događanjima u sklopu Porečkog ljeta i susretima koji će obogatiti kulturni život našeg grada.” – rekao je direktor Turističke zajednice Grada Poreča, Nenad Velenik.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email