NEWS
VALFRESCO sredina

Nedavno postavljen kontejner za potrebe BK Funtana

18.01.2006. 00:00; ; Početna / Novosti / Svakodnevnica / Nedavno postavljen kontejner za potrebe BK Funtana
661Objava1.JPG

Kontejner je kupila Općina Vrsar, od tvrtke Tehnix d.o.o., koja je ponudila najbolju cijenu nakon provedenog ograničenog prikupljanja ponuda; kontejner je stajao 44.000 kuna a pripremni radovi (dovod instalacija, septička jama i sl.) daljnjih 35.000.

Kontejner je postavljen u ponedjeljak, 16.01.2006. godine, uz pomoć viličara kojeg je besplatno posudila tvrtka Malin d.o.o. iz Vrsara kojoj se Općina Vrsar najljepše zahvaljuje.

Da ne bude sve ružićasto, pobrinuli su se neki koji nemaju pametnijeg posla pa su samo boćalište kao i njegov okoliš iskoristili kao poligon, te tako uništili dio javne imovine(klupe, lavabo, ostali komunalni inventar) te rekvizite u vlasništvu lokalnih boćara.

Neshvatljivi su takav barbarizam i motivi koji potiču te počinitelje na takva sramotna djela, ali na žalost,  nije prvi put da se to događa u Funtani, posebice na tom predjelu. Na isti je način u bliskoj prošlosti u potpunosti uništeno susjedno polivalentno igralište,koje će uskoro biti obnovljeno, a za što je Općina osigurala sredstva još u lanjskom proračunu, uz nadu da će se na ovaj ili onaj način stati na kraj tom sramotnom divljanju individua s kojima lokalna zajednica ima velikih problema, ali koji, međutim, izgleda da najvećih problema imaju upravo sami sa sobom

Općina Vrsar, M.G.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna