NEWS

Nastavljaju se asfaltiranja i uređenja prometnica, nogostupa i parkirališta po mjesnim odborima u oklici Poreča

Žbandaj3
25.03.2022. 19:54; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Nastavljaju se asfaltiranja i uređenja prometnica, nogostupa i parkirališta po mjesnim odborima u oklici Poreča

Nastavljaju se radovi asfaltiranja i uređenja prometnica, nogostupa i parkirališta po mjesnim odborima Grada Poreča-Parenzo.
Tako je u naselju Žbandaj nakon pripremnih radova izvršeno asfaltiranje spojne prometnice koja ide od Poduzetničkog inkubatora prema kućnom broju 16 u dužini od 140 metara.

Istovremeno u naselju Mugeba u tijeku su pripreme za asfaltiranje prometnice koja vodi prema kućnom broju 84 u dužini 120 i širini 4,5 metra.

U naselju Červar Porat, završena je sanacija šetnice koja povezuje naselje i marinu s obližnjom plažom. Na jednom dijelu šetnica je bila oštećena uslijed djelovanja morskih valova i vremenskih uvjeta. Radovi se nastavljaju na samoj šetnici plaže, gdje se sanira prilaz stepenicama uz stari ugostiteljski objekt i rotondu. Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča-Parenzo nastavit će s komunalnim uređenjem mjesnih odbora i u narednom periodu prema planovima i potrebama mjesnih odbora, poručuju iz gradske uprave Grada Poreča.

Možda uskoro dočekamo i sanacije nekih gradskih ulica, primjerice ul. Županije Somogy od grada prema Novom Naselju, ili možda dio ulice Stipe Rajka :):) itd….

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email