NEWS

Nastavljaju se asfaltiranja u Velom Maju, te naseljima Špadići i Srednji Špadići

Srednji Špadići1
06.06.2021. 12:28; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Nastavljaju se asfaltiranja u Velom Maju, te naseljima Špadići i Srednji Špadići

Nastavljaju se radovi asfaltiranja i uređenja prometnica, te nogostupa po mjesnim odborima Grada Poreča-Parenzo. Ovih su dana asfaltiranja izvršena u mjesnom odboru Veli Maj, u istoimenom naselju, te u naselju Špadići. U naselju Veli Maj okončani su radovi na asfaltiranju nerazvrstane ceste u ulici Palacina, gdje je uređena prometnica dužine 100 i širine 4 metra prema kućnim brojevima 10C i 10D.

U naselju Špadići uređen je nogostup u istoimenoj ulici između kućnih brojeva 15 i 29. Nogostup je dužine 90 metara i širine 1,85 metara. Asfalterski radovi nakon toga uslijedili su u Srednjim Špadićima, kod kućnih brojeva 11 d, 11c , 11 b, 5d i 5f. Ovdje se uređuje prometnica planirane prometne površine 270 i širine četiri metra. .

Radove izvodi pulsko poduzeće Cesta d.o.o. u sklopu ugovora za izvođenje asfalterskih radova na rekonstrukciji cesta nogostupa i puteva, a Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča-Parenzo nastavit će s investicijama i u sljedećem periodu.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email