Nastavlja se uređenje i postavljanje novih igrala na dječjim igralištima

Dracevac2
15.04.2021. 08:57; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Nastavlja se uređenje i postavljanje novih igrala na dječjim igralištima

Upravni odjel za komunalni sustav nastavlja s proljetnim uređenjem dječjih igrališta po svim mjesnim odborima. Lokacije i vrsta igrala odabrani su kroz dogovor s predstavnicima mjesnih odbora.
Tako je na dječjem igralištu u Brčićima, u Ulici Ograda postavljena nova ljuljačka s košarom (gnijezdom) promjera 120 cm. Dječje igralište u Červaru upotpunilo se jednosjednom ljuljačkom, dok su klatilice na opruzi za jedno dijete postavljene na dječjim igralištima u Mihatovićima, Špadićima (kod boćališta) i u Dračevcu, gdje je postavljena i nova dvosjedna ljuljačka.

Ispod igrala postavljena je i antistres podloga od gumenih ploča. Radove na ugradnji igrala izvela je tvrtka EURO TREND d.o.o., koja je odabrana kao najpovoljniji izvođač u provedenom postupku jednostavne nabave. Upravni odjel za komunalni sustav nastavit će s obnovom dotrajale komunalne opreme i opremanjem dječjih i polivalentnih igrališta i u razdoblju pred nama. Podsjetimo, Poreč s gotovo 130 dječjih i polivalentnih igrališta ima gotovo četiri puta više igrališta od hrvatskog prosjeka, te će nastaviti održavati visoki komunalni standard.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email