NEWS

Nakon zanimljivog predavanja ove subote još jedna eko akcija u organizaciji SRK Erik Radin iz Novigrada

24.09.2021. 12:45; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Nakon zanimljivog predavanja ove subote još jedna eko akcija u organizaciji SRK Erik Radin iz Novigrada
image001 (2)

Svatko od nas može učiniti nešto kako bi se poboljšalo stanje mora i plaža, pa intenzivno radimo na tome, kroz edukaciju i eko akcije.

Tako ćemo u subotu 25. rujna imati predavanje nakon kojeg će uslijediti eko akcija. Predavanje će u Zajednici Talijana u Novigradu, Mlinska ulica 4/b, s početkom u 10 sati održati profesorica biologije Tiziana Zancola.
Riječ je o predavanju na temu morskog otpda, odnosno, kako se stvara morski otpad te koliki utjecaj ima na okoliš, naše zdravlje, ali i ekonomiju. Prezentacija je namijenjena članovima Sportsko ribolovnog kluba Erik Radin, ali dobrodošli su i svi drugi koji žele poslušati ovu zanimljivu i edukativnu prezentaciju.

Nakon predavanja dan će se nastaviti eko akcijom koja će trajati od 11 do 13 sati, i u njoj će sudjelovati samo članovi SRK Erik Radin. Nakon odrađenog posla svi sudionici eko akcije okupit će se u 13 sati na ručku u restoranu Parangal u Mandraču. Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz europskih fondova za pomorstvo i ribarstvo.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email