NEWS
Max 180920 S

Najvažnija sporedna stvar na svijetu

20151212_113837
17.12.2015. 08:49; Učitavanja: 227; Početna / Slider / Najvažnija sporedna stvar na svijetu

Da, pogodili ste, riječ je o nogometu! Upravo zbog te specifičnosti nogometa i ove smo godine organizirali malonogometnu utakmicu u ŠRC Veli Jože između članova Terapijske zajednice Zdravog grada Poreč i predstavnika Grada Poreča. Održana je proteklog vikenda.

Realizacija programa Terapijske zajednice Zdravog grada Poreč moguća je zahvaljujući podršci Grada Poreča i Istarske Županije. Pozivom na sportsko druženje članovi zajednice imaju priliku zahvaliti se ključnim ljudima Grada što im omogućavaju rehabilitaciju i pružaju podršku u okviru programa. S druge strane i Grad Poreč ima priliku vidjeti rezultate i uspjehe vlastitih ulaganja u ljudske potencijale naše zajednice.

Zanima li vas pak rezultat same utakmice, ove godine bilo je 2:3 za Grad Poreč. Ipak, neovisno o rezultatu, obje su strane vlastitim primjerom podržale rekreaciju kao zdrav životni izbor.

Na samom kraju zahvaljujemo se: gđici. Silviji Deković, gospodinu Mariu Jakičiću, gospodinu Živku Jurcanu, Sportskoj zajednici Grada Poreča, takmičarskoj ekipi iz Grada Poreča i ostalim ljudima dobre volje koji su nam pružili podršku i mogućnost da organiziramo događaj kao što je ovaj.

 

Zdravi grad Poreč

Print Friendly, PDF & Email