NEWS

Najava kino predstava u Poreču za ovaj tjedan

idemo-u-kino
07.02.2022. 13:48; ; Početna / Obavijesti / Najava kino predstava u Poreču za ovaj tjedan

Kino

četvrtak, 10.2.2022., petak, 11.2.2022. i subota, 12.2.2022. u 18.00 

MOJA ČUDOVIŠNA OBITELJ 2
izvorno ime: Happy Family 2
žanr: animirani
trajanje: 103 minuta
redatelj: Holger Tappe
uloge: Tin Rožman, Lana Blaće, Judita Franković, Dijana Vidušin, Živko Anočić
trajanje: 99 min 
SINKRONIZIRANO

sadržaj:

Godinu dana nakon njihove čudovišne avanture, obitelj Wishbone ponovno živi svojim normalnim, ljudskim životima, koji su ispunjeni svim uobičajenim svađama, stresovima i svakodnevnim ludilom koje obiteljski život nosi.

Iznenadni susret s Milom Starr označava početak nove avanture zbog koje svi njihovi normalni problemi nestaju. Kako bi oslobodili Babu Jagu i Renfielda iz kandži Lovca na čudovišta, obitelj Wishbone se ponovno pretvara u vampira, Frankensteinovo čudovište, mumiju i vukodlaka. Zajedno sa svoja tri kućna ljubimca, naša obitelj ponovno proputuje cijeli svijet kako bi spasila svoje prijatelje, stekla nova čudovišna poznanstva i konačno shvatila da nitko nije savršen – i kako čak i oni s manama mogu pronaći sreću.

četvrtak, 10.2.2022., petak, 11.2.2022. i subota, 12.2.2022. u 20.00 

MOONFALL – (12 god)
izvorno ime: Moonfall
žanr: akcija, avantura, fantastika
trajanje: 131 minuta
redatelj: Roland Emmerich
uloge: Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley

sadržaj: Tajanstvena sila izbacuje Mjesec iz Zemljine orbite i šalje ga ravno u sudar sa životom kakav poznajemo. Svega nekoliko tjedana prije udara i sa svijetom na rubu uništenja, izvršna direktorica NASA-e i bivša astronautkinja Jo Fowler (Halle Berry) uvjerena je da ima ključ spasa. Bivši kolega astronaut, Brian Harper (Patrick Wilson) i teoretičar zavjere K.C. Houseman (John Bradley) jedini su koji joj vjeruju. Ovi će heroji krenuti u nemoguću posljednju misiju u svemir, ali tamo otkrivaju da naš Mjesec nije baš ono što mislimo da jest. 

Rezervacija i kupnja ulaznica moguća je na blagajni Učilišta ili preko internetskog rezervacijskog sustava: www.rezervacije-poup.hr.

 

Print Friendly, PDF & Email