NEWS
Best of Poreč

Nagrađeni najbolji učenici završnog razreda područne škole Kaštelir

7884581148e30ccb73a24dfa45b62e09_XL
09.06.2016. 11:51; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Nagrađeni najbolji učenici završnog razreda područne škole Kaštelir

Kao što je to već postala praksa, na kraju školske godine organizira se prijem kod načelnika općine Kaštelir-Labinci za najbolje učenike završnog razreda. Ove godine bio je to razred profesorice Jadranke Lukić sa 5 ”Zlatnih pera” i jednom državnom prvakinjom iz Talijanskog jezika. Profesorica Lukić je, zajedno sa voditeljem Područne škole Kaštelir Tonijem Drandićem, dopratila učenike u općinsku vijećnicu gdje su ih dočekali općinski načelnik Enio Jugovac, donačelnica Mirela Gašparini i predsjednik Zajednice Talijana Labinci Roberto Bravar. U razgovoru sa učenicima načelnik se zanimao i za njihovo daljnje školovanje pa je svaki učenik izrazio svoje želje glede skorih upisa u srednješkolsko obrazovanje. Učenike koji ove godine dobivaju ”Zlatno pero” općina je nagradila ručnim satom, a to su :

1. Ana Munđer

2. Nikol Dragić – ujedno i učenica generacije za područje OŠ Jože Šurana Višnjan ( škole Kaštelir, Vižinada i Višnjan )

3. Luka Kocijančić

4. Sandro Keleković

5. David Žiković

Učenicu Melisu Kocijančić, koja je osvojila prvo mjesto liste A na Državnom natjecanju iz talijanskog jezika, općina Kaštelir-Labinci i Zajednica Talijana Labinci nagradili su laptopom.

Želimo im puno uspjeha u daljnjem školovanju.

E.D.

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani