NEWS

Na tradicionalnom humanitarnom balu Lions cluba Poreč prikupljeno 50.000 Kn za potrebite

DSC_0013
04.12.2022. 22:40; ; Početna / Kultura / Na tradicionalnom humanitarnom balu Lions cluba Poreč prikupljeno 50.000 Kn za potrebite

U subotu 19. 11. 2022. godine (subota) u Hotelu VALAMAR DIAMANT  Poreč pdržan je 23. Humanitarni bal LC Poreč pod motom “DOBRO JE ČINITI DOBRO” koji se održao povodom  blagdana Sv. Maura, zaštitnka Poreča i i povodom 25 godina osnivanja Lions kluba Poreč.

U uvodnom dijelu održana je svečanost povodom 25 godina od osnivanja i djelovanja LC kluba Poreč na kojoj je prikaz 25 g. djelovanja u svom izlaganju istakao Boris Jugovac, predsjednik LC Poreč, zatim je obljetnicu klubu čestitao gradonačelnik Grada Poreča Loris Peršurić i DG Alek Konić.

U umjetničkom dijelu programa nastupile su klapa Le Parentine i Petar Njegovan na violi.
U povodu obljetnice priznanja za svoj rad su dobili charter membersi Fedora Franke Zorić, Mira Šaškin, Anđelka Prekalj, Đek Šurija, Silvano Ritossa i Korado Korlević.

Za veliku podršku u realizaciji njegovog humanitarnog djelovanja LC Poreč je dodijelio zahvalnice Gradu Poreču, Usluzi Poreč,  Zdravom gradu Poreč, Društvu invalida Poreč, Distriktu 126 Hrvatska, Valamar d.d. Poreč, OŠ Poreč, Veleučilištu u Rijeci-odjel Poreč, Udruženju slijepih Poreč.

Nakon svečanosti uz koktel i svečanu večeru Lions humanitarni bal je imao program koji je imao svrhu prikupiti sredstva od donacija, bogate lutrije, aukcije slika i vina koja će biti namijenjena Udruzi slijepih, Društvu distrofičara, Društvu invalida, Sigurnoj kući, Udruzi udomitelja, Domu za psihički bolesne osobe, URIOS-u Centru za inkluziju, Udruzi dijabetičara i drugim udrugama i  mnogobrojnim potrebitim pojedincima. Također, LC Poreč pomaže mladim talentima za njihovo usavršavanje kroz razne seminare i takmičenja.

Lions humanitarni bal je protekao u dobrom raspoloženju koju su stvorili odlični Etaloni ali i svih 100 dobro raspoloženih Lionsa i njihovih prijatelja koji su kupovinom lutrija i aukcijama prikupili oko 30.000 kn, što sa donacijama koje su prikupljene prije bala čini 50.000 kn koje će podijeliti povodom Božića i  Nove godine udrugama i potrebitima.

Mnogi klubovi prisutni na svečanosti i balu dali su svoje poklone i donacije. Hvala im.

Hvala svim donatorima slika,vina,lutrija, novčanih sredstava, hotelu Valamar Diamant koji su nam pomogli u realizaciji. Hvala medijima koji su svojim objavama pomogli uspješnosti bala. Hvala svima koji su došli na bal i dali svoj doprinos u prikupljanju sredstava.

Vidimo se dogodine.

LC Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email