Na nedjeljnim izborima za članove vijeća mjesnih odbora Grada Poreča Nezavisna lista Dragana Legovića u Baderni osvojila četiri od sedam mjesta.

75375600_2550287118383765_5003418410558685184_o
30.10.2019. 12:37; ; Početna / Novosti / Iz mjesnih odbora / Na nedjeljnim izborima za članove vijeća mjesnih odbora Grada Poreča Nezavisna lista Dragana Legovića u Baderni osvojila četiri od sedam mjesta.

Tim povodom Nezavisna lista dostavila objavila je izjavu koju objavljujemo u cijelosti:

„Prvi puta smo se uputili u izbornu utrku sa željom za promjenama u Baderni i okolnim mjestima. Ovaj izborni rezultat samo ukazuje da i ostali sumještani misle isto kao i mi članovi Nezavisne liste, a to je da je došlo vrijeme za pokretanje uspavane Baderne.
Kao što smo i govorili u ovoj kratkoj, ali dinamičnoj kampanji , naš prvi korak bit će približavanje MO-a sumještanima, kako bi sastavili program po prioritetima. Od direktne komunikacije, do organiziranja zbora građana. Želja nam je pokrenuti niz malih komunalnih i društvenih akcija, a sve to u korist susjeda i mještana s kojima se susrećemo u svakodnevnom životu. Jednako tako smatramo da i gradska vlast ima iste namjere, stoga ne vidimo razlog da bi moglo biti poteškoća u komunikaciji i suradnji. Zadaća gradske vlasti i je briga i unapređenje života u zajednici.
Sumještane koji su nam dali svoje povjerenje nećemo iznevjeriti, te im se još jednom ovim putem zahvaljujemo!

Svi za Badernu!“

Radio Centar

Print Friendly, PDF & Email