NEWS
Best of Poreč

Na čelu Turističke zajednice Općine Višnjan mr.sc. Romina Sinosich

Slika Vijeće tz
13.07.2016. 13:08; ; Početna / Gospodarstvo / Na čelu Turističke zajednice Općine Višnjan mr.sc. Romina Sinosich

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Općine Višnjan održanoj u ponedjeljak, 11.07.2016 na mjesto direktorice novoosnovane Turističke zajednice općine Višnjan jednoglasno je izabrana mr.sc. Romina Sinosich.

Turističko vijeće usvojilo je i Prijedlog plana rada te financijski program za predstojeće jednogodišnje razdoblje s naglaskom na unaprjeđenje postojećih turističkih proizvoda te poticanje novih turističkih priča i doživljaja. Nova, atraktivnija turistička ponuda i zbivanja te povezivanje i stvaranje zajedničke sinergije sa lokalnom zajednicom, autohtonim proizvođačima te naročito veća valorizacija zvjezdarnice i starog grada Višnjana u smislu novih događaja, glavni su prioriteti novokonstituirane Turističke zajednice.

Prva prigoda za nove doživljaje te označavanje početka rada Turističke zajednice biti će već u petak, 22.07.2016 kada će se u povodu Dana općine Višnjan održati humanitarno – prodajna izložba slika autorice doc.dr.sc. Linde Juraković pod nazivom “Colori dell Istria-Kolori Istre” s početkom u 20 sati, u galeriji Sincich. Izložbi će prethoditi svečana sjednica Općinskog vijeća u palači Sincich, dok će poseban štih čitavoj manifestaciji svojim nastupom dati poznati istarski glazbenik i kantautor Bruno Krajcar.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani