NEWS
VALFRESCO sredina

Muška ekipa SRK Running Fox osvojila brončanu medalju na Prvenstvu Hrvatske u planinskom trčanju

izvor- AK SLJEME
17.07.2022. 23:59; ; Početna / Sport i rekreacija / Muška ekipa SRK Running Fox osvojila brončanu medalju na Prvenstvu Hrvatske u planinskom trčanju

Muška seniorska ekipa sportsko rekreacijskog kluba Running Fox iz Poreča, u sastavu Maksimilian Korotaj, Maksim Jerman, Marko Gržetić, Ivan Diklić i Matija Lisec, osvojila je brončanu medalju na prvenstvu države u planinskom trčanju na duge staze. Utrka pod nazivom Sljemenski maraton dužine 42 kilometra i sa preko 1800 metara ukupnog uspona održala se u nedjelju u parku prirode Medvednica.

Za ekipni poredak zbrajala su se najbolja tri rezultata članova svih ekipa, a za SRK Running Fox to su ostvarili Ivan Diklić (3:50:52), Matija Lisec (4:09:59) i Marko Gržetić (5:03:06) te time osvojili fantastično 3. mjesto. Ispred njih plasirali su se AK Sljeme i AK Varaždin.
Vrijedi spomenuti kako je rezultat koji je ostvario Ivan Diklić bio dovoljan za visoko 4. mjesto u pojedinačnoj konkurenciji, gdje mu je postolje izmaklo za samo 35 sekundi.

Ovaj mladi porečki klub puno pažnje posvećuje trail i planinskom trčanju, a ovaj put to ih je nagradilo najznačajnijim uspjehom koji su dosad postigli na državnoj razini

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna