NEWS
HALF MARATON S

MOTine se u predblagdansko vrijeme okitile sjajnim odličjima! Božićna produkcija „Doktor Jabuka i tajna božićna poruka“ 16.12. u Intersportu

IMG_3374
05.12.2023. 10:07; ; Početna / Sport i rekreacija / MOTine se u predblagdansko vrijeme okitile sjajnim odličjima! Božićna produkcija „Doktor Jabuka i tajna božićna poruka“ 16.12. u Intersportu

Pet osvojenih zlata, pet srebrnih odličja i jedno treće mjesto! Sve to začinjeno novim plesnim iskustvom,  osvojile su plesačice Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08  na “Zagreb Christmas Ball 2023” – natjecanju održanom prošle subote, 02. prosinca 2023.

Dolls” – najmlađa skupina na podiju raznježila je publiku, ali i žiri ostavila bez daha! S koreografijom ”Voila” autorice Hane Čekić osvojile su uvjerljivo prvo mjesto.

Diamonds-ice”, već iskusne MOTove plesačice, dva su puta stale na postolje! Najbolje u kategoriji bile su s koreografijom „ Goodbye“ , a treće su mjesto osvojile s koreografijom „Simply the best“.  Za obje je koreografija zaslužna Aleksandra Hodak.
Najbrojnija skupina „Divas“ osvojila je dva prva mjesta s koreografijama „Lift me up“ lyrical – formation children i „Mambo“ Jazz formation children autorice Chiare Pisak.
Najveselija skupina „Dreams“ voditeljice Nine Cerin osvojila je drugo mjesto s koreografijom „Motion“ u disciplini Lyrical – children.

Angels-ice” su oduševile publiku s koreografijom „Tough lover“ te se popele na visoko drugo mjesto u disciplini Jazz dance – Formation juniori. A iskusne MOTine,  skupina „Infinity“ digla je publiku na noge svojom koreografijom „One world“ u disciplini Show dance – seniori te osvojila drugo mjesto.

Kombinacija skupina „Angels i Infinity“ ponovno je bila dobitna! S odličnom koreografijom  ”Soldier” Chiare Pisak ove iskusne MOTine bile su najuvjerljivije i osvojile prvo mjesto u kategoriji Open formation juniori! Peto su mjesto pak osvojile u kategoriji Show dance formation juniori s koreografijom „The greatest showman“.

I dueti Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08, pod vodstvom Chiare Pisak,  ostvarili su zapažen uspjeh.  Plesačice Ria Babahmetović i Viktorija Strnad s koreografijom „Sweet child of mine“ osvojile su drugo mjesto u kategoriji Lyrical mini duo , a isto postolje, dakle zapaženo drugo mjesto, osvojile su i Ani Helen Galić i Elena Krajcar s koreografijom „Lollypop“ u kategoriji show dance mini duo.

Članice Studija i voditeljice i nakon ovog zahtjevnog, ali uspješnog natjecanja zahvaljuju volonterima  Mateji Pršurić, Andrei Uskoković i Dini  Matoševiću  koji su uz veselu atmosferu, malim plesačicama pružali iskrenu podršku i pomoć. ”MOT 08” koristi i ovu prigodu da zahvali Gradu Poreču, roditeljima koji su bili uz cijeli tim Studija tijekom natjecanja, te pekari Royal iz Višnjana koja je s doniranim pekarskim proizvodima osigurala slatki početak natjecateljskog dana.

Velika zahvala ide i donatorima : Dimač d.o.o. (Pekara Royal), Mio dentista d.o.o. (Identa klinika) i Pro consulting d.o.o. zahvaljujući kojima je umanjen trošak autobusa.

I da, tu još nije kraj! Možda je sa “Zagreb Christmas Ball” završila natjecateljska sezona za 2023, ali za MOTine ne staju! Članice Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08  i ove godine spremaju čarobnu božićnu priču!
Božićna produkcija „Doktor Jabuka i tajna božićna poruka“ , rađena je prema priči Slavka Sobina i na programu je 16.12.2023. u 18 sati u  Dvorani Intersport u Zelenoj laguni.

Ispratimo i ovu godinu uz pravi plesni spektakl porečkih MOT-ina! Roditelji, bake, djedovi, mali, veliki, ma svi zainteresirani, dobrodošli ste!

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email