Gimnastičarke KREG Galatea (Funtana-Vrsar) nastupile na NEW YEAR CUP MOSTE 2023 & 7. MINI CVETKA 2023

image2
05.12.2023. 10:32; ; Početna / Sport i rekreacija / Gimnastičarke KREG Galatea (Funtana-Vrsar) nastupile na NEW YEAR CUP MOSTE 2023 & 7. MINI CVETKA 2023

U subotu 2. prosinca gimnastičarke kluba KREG Galatea sudjelovale su na međunarodnom turniru u Ljubljani.
Po prvi put natjecale su se u grupnoj vježbi s obručem u kategoriji mlađe kadetkinje. Tim Galateice koji čine gimnastičarke Aurora Jelaš, Lena S. Mrkobrada, Stefani Valenta, Erina Abdiu i Mara Jurcan osvojile su izvrsno 3. mjesto.

U individualnoj vježbi bez rekvizita u kategoriji mlađe kadetkinje nastupila je Nina Lucija Dobša  i osvojila odlično 4. mjesto.

„Ponosni smo na postignute rezultate naših gimnastičarki. Prvi put mlađe kadetkinje natjecale su se u grupnoj vježbi s 5 obruča i ostvarile izniman rezultat. U individualnom dijelu programa oduševila nas je naša mlađa kadetkinja s osvojenim 4. mjestom u vježbi bez rekvizita “ izjavila je predsjednica KREG Galatea Elena Bosykh te najavila sudjelovanje na državnom prvenstvu u grupnim vježbama.

Idućeg vikenda u Zagrebu održat će se prvenstvo Hrvatske u grupnim vježbama u apsolutnom programu. Gimnastičarke KREG Galatea će se natjecati u dvije kategorije – kategorija mini s vježbom bez rekvizita i kategorija mlađe kadetkinje s vježbom s 5 obruča.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email