NEWS

Mole se građani Istarske županije da prate objave Društva Crvenog Križa Istarske županije vezano uz pomoć područjima ugroženim od potresa

30.12.2020. 11:33; ; Početna / Obavijesti / Mole se građani Istarske županije da prate objave Društva Crvenog Križa Istarske županije vezano uz pomoć područjima ugroženim od potresa
crveni-kriz

Građani Istarske županije pokazali su izrazitu humanost, empatiju i solidarnost prema stradalima u potresu te prikupili značajnu količinu pomoći.

Gradska društva Crvenog Križa u koordinaciji Društva Crvenog Križa Istarske županije, zadužena su za provedbu aktivnosti prikupljanja pomoći u organizaciji Hrvatskog Crvenog Križa.

Mole se građani da više ne prikupljaju pomoć u odjeći i obući, već da doniraju prema popisu Crvenog Križa. U tu svrhu mole se građani da kontaktiraju i namirnice dostavljaju u gradska društva Crvenog Križa.

Upućuju se pravne osobe i građani koji žele donirati da se jave Crvenom Križu, odnosno gradskim organizacijama. Apelira se na građane da samoinicijativno ne dostavljaju humanitarnu pomoć na ugrožena područja, već isključivo u organizaciji Crvenog Križa.

Sve informacije mogu se pronaći na stranicama Društva Crvenog Križa Istarske županije www.hck-istra.hr   i stranicama Gradskih društava Crvenog Križa.

Print Friendly, PDF & Email