NEWS

Mladi istarski boćari osvojili tri zlatne, dvije srebrne i jednu brončanu medalju na Kadetskom boćarskom prvenstvu Hrvatske

Nadenić Boris, Nadenić Matija, Baričević Tian i Žufić Veljko
Tian Baričević i Matija Nadenić s trenerima Veljkom Žufićem i Borisom Nadenićem
07.07.2024. 13:35; ; Početna / Sport i rekreacija / Mladi istarski boćari osvojili tri zlatne, dvije srebrne i jednu brončanu medalju na Kadetskom boćarskom prvenstvu Hrvatske

Kadetsko boćarsko prvenstvo Hrvatske od utorka do petka, 2. do 5. svibnja 2024 se u konkurenciji 60-ak natjecatelja igralo sa središtem događanja u Lovranu, a mladi istarski boćari na tom su natjecanju ostvarili vrlo zapažene uspjehe osvojivši tri zlatne, dvije srebrne i jednu brončanu medalju.

Čak tri naslova prvaka Hrvatske osvojio JE Tian Baričević iz Vodnjana, u disciplinama pojedinačno klasično, bližanje i izbijanje u krug, te u parovima zajedno sa Tinom Majcanom iz Pazina. Baričević je uz to osvojio i srebrnu medalju u preciznom izbijanju s čime je postao najuspješniji pojedinac na prvenstvu.

U parovima su naslov viceprvaka Hrvatske osvojili Manuel Matošević, član Svetog Lovreča mladih i Erik Babić iz Pazina dok je u disciplini pojedinačno klasično brončano odličje osvojio Matija Nadenić iz Svetvinčenata. (IBS)

Tian Baričević, Tino Majcan, Manuel Matošević i Erik Babić s trenerima Veljkom Žufićem i Robijem Sergom

IBS, KK

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email