NEWS
Max 180920 S

Mlade odbojkašice Poreča pobijedile ekipu Pazina

Vije8100-12290
26.02.2019. 10:36; Učitavanja: 144; Početna / Sport i rekreacija / Mlade odbojkašice Poreča pobijedile ekipu Pazina

Pobjeda OK Poreč 2 u 12. kolu 1.B lige. Mlade odbojkašice druge ekipe Poreča koju čine uglavnom kadetkinje pobijedila je ekipu OK Pazin 3:1 (25:20; 27:25; 24:26; 25:16). U zanimljivoj igri u četiri set Porečanke su pokazale sva svoja lica, od vrhunskih poena do početničkih grešaka. Opravdanje za takvu igru možemo tražiti prvenstveno u umoru pošto je gotovo cijela prva postava kadetkinja „nažalost“ bila u rosteru prve ekipe na gostovanju u Splitu.

U Utakmici koja je trajala 99 minuta nakon sigurnog prvog seta došlo je do opuštanja u drugom koji je dobiven uz dosta muke, pad u igri je nastavljen i u trećem setu koji je nažalost izgubljen, unatoč tome što su Porečanke podigle nivo igre krajem seta ali nedostatno za dobitak seta i glatku pobjedu. Sve to je naplaćeno u četvrtom setu koji je dobiven sigurno nakon 20 minuta igre.
Ekipa je nastupila u sastavu : Čatlak Darija, Brajković Antonieta, Zovko Petra, Pauletić Larisa, Banko Lea, Mihatović Marija, Vekić Mateja, Momić Erika, Boras Nina, Plazinić Helena, Brčić Nensi.

U nedjelju su svoj nastup imale i mlađe kadetkinje na turniru Županijske lige u Sv. Lovreču. Odigrane su dvije utakmice u kojima su ubilježile po jednu pobjedu i poraz. Pobjeda protiv ekipe OK Sv. Lovreča 2:0 (25:12; 25:18), te poraz od OK Pazin (13:25;15:25). Ovim rezultatima ekipa Poreča je potvrdila pete mjesto u Županijskoj ligi, te joj predstoje još dva kola do kraja Županijskog prvenstva kako bi pokušale izboriti četvrto mjesto. Nažalost i ovoga puta ekipa nije nastupila u najboljem sastavu zbog izostanka ponajboljih igračica, čime je uvelike dovedeno u pitanje plasmana ekipe na Međužupanijsko prvenstvo kao i na završni turnir prvenstva Hrvatske .

Print Friendly, PDF & Email