NEWS
VALFRESCO 4 S
Booktiga 2024

Ministar Malenica i državni tajnik Salapić posjetili gradski odbor HDZ Poreč

1
07.03.2022. 22:05; ; Početna / Politika / Ministar Malenica i državni tajnik Salapić posjetili gradski odbor HDZ Poreč

U ponedjeljak, 7. ožujka 2022. u posjet GO HDZ Poreč došao je ministar pravosuđa i uprave dr. sc. Ivan Malenica, državni tajnik Ministarstva pravosuđa i uprave mr. sc. Josip Salapić uz predsjedništvo županijske organizacije HDZ-a Istarske županije na čelu sa saborskim zastupnikom i predsjednikom županijske organizacije HDZ-a Istarske županije Antonom Klimanom.
Skupu, koji se održao u Domu obrtnika u Poreču nazočilo je preko 100-tinjak članova i simpatizera HDZ-a.

Ministar Malenica se obratio članovima prvenstveno kao podrška novom vodstvu GO HDZ Poreča, a posebno je istaknuo veliko zadovoljstvo zbog velikog odaziva i dobre organizacije. Nadalje u svom izlaganju detaljno se osvrnuo na aktualnu političku situaciju na nacionalnoj i svjetskoj razini, kao i na problematiku u pravosuđu vezanu za reformu pravosuđa, izmjenu i dopunu Zakona o kaznenom postupku, Zakona o parničnom postupku. Također je istaknuo realizirane i buduće projekte Vlade RH na području Istarske županije.

Saborski zastupnik i predsjednik županije Anton Kliman je tako iskazao podršku  novom vodstvu GO HDZ Poreča, s naglaskom na jačanje HDZ-a na području Istarske županije, a posebice GO HDZ Poreč i zahvalio ministru na dolasku kao i predsjedništvu GO HDZ Poreč.

Predsjednica GO HDZa Grada Poreča Ivana Barišić iskazala je dobrodošlicu ministru Malenici, državnom tajniku i predsjedniku županije Antonu Klimanu u ime GO HDZ Poreč, te izjavila kako dolazak ministra Ivana Malenice,  koji je na čelu ministarstva pravosuđa i uprave kao jednog od najzahtjevnijih ministarstva u Republici Hrvatskoj a to zna jer je profesionalno involvirana u pravosuđe, i saborskog zastupnika i predsjednika županije Antona Klimana je za njih kao Gradsku organizaciju veliki pokazatelj koliko županija i središnjica HDZ pridaju značaja radu lokalnih organizacija HDZ-a u Istri, te istaknula da im je njihovim dolaskom ukazana velika podrška u radu, kao i da je županija i središnjica prepoznala predan i odgovoran rad te da im je to dodatna motivacija za daljnji rad u ostvarivanju njihovih ciljeva. Predsjednica je istaknula da će u daljnjem radu nastojati zadržati ostvarenu dobru suradnju i koordinaciju kako sa županijom tako i sa središnjicom HDZ-a. Uz njihovu podršku istakla je da će svakako nastaviti s predanim radom kao i do sada te učvrstiti GO HDZ Poreč tako da Gradska organizacija bude što stabilnija, prepoznatljivija, organiziranija i učinkovitija u svom radu.

Predsjednica je za kraj istaknula kako rade u vrlo zahtjevnim, odnosno izazovnim vremenima ali ih to ne sputava da aktivno rade na ostvarivanju svojih zadanih ciljeva, te ističe da to ne bi mogli sami bez velike potpore predsjednika županije Antona Klimana.

Predsjednica je na kraju zahvalila svojim potpredsjednicima na predanom i aktivnom radu u razvitku stranke kao i svim njihovim članovima i simpatizerima.

GO HDZ POREČ

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email